Local

Vikings Gym Iași oferă 50 de abonamente gratuite persoanelor din mediile defavorizate

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Vikings Gym Iași oferă 50 de abonamente gratuite persoanelor din mediile defavorizate
Echipa de la Vikings Gym a venit cu o abordare diferită, iar toți sunt prieteni în sală

Sala Vikings Gym Iași dă 50 de abonamente gratuite persoanelor care nu au posibilitatea să cumpere unul. Membrii staff-ului au venit cu această inițiativă în sprijinul comunității

Persoanele care vor să beneficieze de unul dintre cele 50 de abonamente pot să meargă la sală pe șoseaua Păcurari, numărul 124 sau să sune la numărul de telefon. Cei de la Vikings Gym Iași au mai avut evenimente caritabile în trecut, când au organizat gale de luptă, iar banii care s-au strâns au fost donați pentru familiile nevoiașe.

Vikings Gym oferă abonamente gratuite

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Copilului, cei de la Vikings Gym pun la dispoziție 50 de abonamente gratis pentru adulți și copii ce provin din medii defavorizate. Deși este prima dată când organizează acest eveniment, vor să facă o tradiție care să fie respectată și în anii viitori. Pe lângă această inițiativă, staff-ul mai pregătește și alte evenimente în această vară.

„Noi vrem să oferim 50 de abonamente gratis, valabile pentru 30 de zile, persoanelor din mediile defavorizate. Este prima dată când facem această inițiativă, însă în trecut am mai avut diferite evenimente unde am strâns bani pentru a ajuta persoanele în nevoie. Este destul de simplu, cei care vor să intre în posesia abonamentelor pot veni la sală să discutăm sau să mă contacteze la numărul 0771345812. Trebuie să știu și eu puțin povestea din spatele persoanei pentru a putea să ajutăm. Desigur, dacă nu reușim să dăm toate abonamentele până la data de 1 iunie, putem să extindem perioada”, a transmis Mihai Palaghiu, colaborator Vikings Gym.

Un concept diferit

Echipa de la Vikings Gym a venit cu o abordare diferită, iar toți sunt prieteni în sală. Este mai mult decât un loc unde să te antrenezi, ci poți să socializezi și să primești sprijin. Ieșenii au nevoie să facă mai mult sport, în special copiii, deoarece problemele de sănătate sunt tot mai des întâlnite printre tinerii din Iași.

„Am decis să facem acest lucru, deoarece vrem să le arătăm și oamenilor care nu au posibilitatea cum este să vii la o sală, să te antrenezi și să beneficiezi de cele mai bune condiții. Noi vrem să creăm o comunitate frumoasă în care să ne ajutăm reciproc. De exemplu, sunt persoane mai anxioase sau stresate și caută metode să se liniștească sau poate caută să facă relații de prietenie cu alți oameni. Oferim un concept diferit, nu este doar un loc unde vii să te antrenezi și pleci acasă. Suntem o mare familie și vrem să ne extindem cât mai mult”, a mai spus Mihai Palaghiu.

Persoanele care vor să beneficieze de unul din abonamentele gratuite de la Vikings Gym pot să ia legătura oricând cu membrii din staff-ul sălii.

Tags:
Comentarii
  • Abonament valabil 30 de zile? E o gluma proasta, cred! Pai la o sala de kickboxing se plateste lunar abonamentul! Este de fapt O LUNA GRATUITA! Nu incercati sa dezinformati! Si e o strategie de marketing, datorata lipsei de clienti. Se gandeste la doua variante: prima, te „agata” cu prima luna gratuita dupa care spera sa te atraga in continuare contra cost; a doua varianta: isi atrage anumite simpatii cu aceste „acte caritabile” in speranta ca oamenii vor alege sala aceasta! Este cat se poate de evident ca este o reclama sub o alta forma, cu mesaj subliminal. Pentru cunoscatori! Mult succes cu sala, e ok pentru cei ce vor sa faca miscare dar nu are niciun viitor pentru sportivii care isi doresc sa faca din asta un sport de performanta. Si nici nu va avea. Se stie care este clubul de K1 cel mai bine cotat din toate punctele de vedere, cu cei mai profi antrenori personali si cel mai cunoscut maestru! Stie asta inclusiv fondatorul acestei sali, daca nu a uitat de unde a plecat…. Restul, sunt tentative de business, nimeni nu se va implica intr-o eventuala cariera sportiva pentru ca nu pot face acest lucru cand sunt NO NAME! Oricum ar fi, sportul inseamna viata! OSS!

Adauga un comentariu