Cancan ultimă oră

„Vine bebe”. Reacția fanilor, după ce Carmen de la Sălciua a fost prezentă la un eveniment

Publicat: 04 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu câteva săptămâni, iar cei doi își doresc să devină părinți. Carmen de la Sălciua a fost prezentă la un eveniment, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au urat cântăreței: ”Sarcină ușoară!”

Carmen de la Sălciua este însărcinată?

După ce au fost postate imaginile pe rețelele de socializare cu Carmen de la Sălciua, fanii au fost curioși să afle dacă artista va deveni mămică, însă cântăreața nu a avut nicio reacție în mediul online.

Ce a mărturisit Carmen de la Sălciua despre o posibilă sarcină

Carmen de la Sălciua a mărturisit în exclusivitate pentru SpyNews.ro că nu știe dacă este sau nu însărcinată. Cântăreața a fost la un eveniment, iar fanii au observat imediat o burtică suspectă. Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș își doresc să devină părinți.

”Noi ne dorim copii și încercăm. Încercăm, dacă ne ajută Dumnezeu să facem copii… Deocamdată nu am făcut un test de sarcină, e posibil (n.r. să fie însărcinată), nu știu, nu știu… Deocamdată nu am niciun simptom, bine, diferă de la graviduță la graviduță, așa că nu știu ce să spun…

Oboseala, nici nu știu cum să o deosebesc, adică la fel, nu am mai fost însărcinată și nu știu cum ar trebui să se manifeste, dar eu, probabil… mă obosesc drumurile lungi. Eu nu sunt nerăbdătoare cu nimic, pur și simplu las destinul să decidă când se va întâmpla momentul ăsta… ”, a declarat, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Adauga un comentariu