Bursa Barfelor

Vine ministrul, dar totul e ținut la secret la comanda lui Arăgăzel, tocmai ca să nu fie întrebări incomode

Publicat: 13 ian. 2022

În continuarea rubricuței de azi, babele bârfitoare vă spun câteva vorbe despre o vizită a unui menestru la Iași. Este vorba despre Otilo Șeche, ăl de la dezvoltare. Azi ar trebuie să ajungă la Iași, iar Arăgăzel Pompa este cel care a pus la cale întâlnirea. Totul se face așa, pe ascuns, ca să nu apară presa și să se găsească vreun gazetar care să spună ceva incomod. La ce să te aștepți la Arăgăzel?! Face totul cum a făcut mereu, pe furiș, să nu cumva să afle multă lume. Deh, au babele multe de spus, dar mai bine tac și discutăm mai multe despre toate astea într-o ediție viitoare. Nu de alta, dar sunt surprize mari! Apropo, Arăgăzel ar trebui să se gândească mai bine la ultimele întâlniri pe care le-a avut…
Comentarii
  • Asta dacă e lăsat de capul lui face praf totul.A uitat cum a umilit PSD-ul prin organizarea a doua mitinguri de pomină cu Liviu Dragnea?Atunci PSD a pierdut alegerile. Cum naiba sa expui partidul oprobriului public când știi f bine ca Dragnea era personajul politic cel mai detestat.A cui jocuri o fi fost făcute atunci?Nu cumva Marcelitos ….

  • Poate intrebati Jandarmii sau Politia ce sanctiune au dat prefectului Cojocaru ca a stat fara masca in sedinta, ca erau in sala si au constatat siguri cum noul instalat a incalcat legea in a doua zi de munca.

Adauga un comentariu