Actualitate

Violeta, fiica Andreei Marin, are o frumusețe aparte. Ședință foto mamă-fiică memorabilă

Publicat: 07 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Violeta fiica Andreei Marin are o frumusețe aparte. Ședință foto mamă-fiică memorabilă
Andreea Marin și Violeta au realizat o ședintă foto emoționantă și memorabilă

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, are o frumusețe aparte și atrage toate privirile, deși are vârsta de doar 15 ani. Mama și fiica au participat la o ședință foto emoționantă, purtând haine asemănătoare. Așa cum era de așteptat, la vederea pozelor cu fiica Andreei Marin, fanii au reacționat pozitiv, lăsând numeroase comentarii.

Andreea Marin și fiica ei au participat recent la o ședință foto emoționantă, de familie. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Marin și Violeta au o relație mamă-fiică foarte frumoasă și se înțeleg de minune. Așa că recent, vedeta și-a dorit să imortalizeze vârsta adolescentină a fiicei sale și să facă împreună o ședință foto memorabilă. După cum se poate vedea, Violeta are trăsături demne de invidiat, mulți susținând că seamănă cu Angelina Jolie!

Violeta, fiica Andreei Marin, are o frumusețe aparte

Andreea Marin nu poate decât să se laude cu frumoasa ei fiică, care atrage toate privirile, deși are vârsta de doar 15 ani. Violeta este extrem de frumoasă și are trăsături unice: buzele pline, ochii albaștri și un chip de porțelan parcă! Mai mult decât atât, are și un păr extrem de bogat și mătăsos, cum multe femei își doresc.

Fosta „Zână a Surprizelor” este foarte mândră de fiica ei, dar și de felul în care a crescut-o și educat-o. În pofida faptului că are doar 15 ani, Violeta se gândește serios la planurile de viitor și deja este din ce în ce mai implicată, în ultima vreme, în proiectele mamei sale. După ce a apărut în Gala Atipic Beauty alături de fratele ei, Radu Ștefan Bănică, Violeta a realizat o ședintă foto emoționantă și memorabilă alături de celebra sa mamă.

Cele două au purtat ținute asemănătoare, iar fotograful a avut grijă să cuprindă toate sentimentele în această ședință foto. Într-adevăr, au ieșit fotografii de colecție, de-a dreptul impresionante, iar acest lucru îl poate observa oricine. Au transmis iubire, emoție, curaj, teamă, dar mai ales sentimentul unic dintre o mamă și o fiică.

„Sentimente pentru o viață ce ne leagă pe noi, cele două Violete, și cu un fir nevăzut, suntem legate de mama mea, Violeta, înger în cer ce ne-a lăsat moștenire numele și emoțiile ei, sădite în fiecare dintre noi…

Nu am cuvinte să multumesc pentru această zi de neuitat echipei extraordinare care a făcut posibilă ședința foto mamă-fiică pentru sufletul nostru și acest video -o prețioasă amintire pentru noi”, a scris „Zâna” pe contul de socializare.

Reacțiile fanilor au fost pe măsură

Așa cum era de așteptat, fanii nu au putut trece cu vederea peste ședința foto de senzație pe care au făcut-o cele două, cu tematica mamă-fiică. Ba mai mult, nu doar urmăritorii au lăsat numeroase complimente și mesaje frumoase în secțiunea comentariilor, ci și vedetele. Printre acestea se numără inclusiv Andreea Raicu, Bella Santiago, Radu Ștefan Bănică, Cristina Șișcanu, Anca Lungu și multe altele.

„Superb! / Câte emoții! Sunteți extrem de frumoase, iar bucuria radiază pe fețele voastre atât de mult încât a trecut dincolo de ecrane. / Divin! / Sunteți minunate! / Love it! Sunteți superbe amândouă! / Foarte frumoase. Violeta are ceva aparte, ai spune că este o actriță din filmele americane. / Vai, cât sunteți de frumoase! Violeta seamănă cu Angelina Jolie! / Wow, cât de frumos! Sunteți pur și simplu minunate!”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea Andreei Marin.

Adauga un comentariu