Cancan ultimă oră

Viorel a făcut publice imagini interzise cu el și Vulpița: „M-ai distrus Viorele!” – Video

Publicat: 14 iul. 2020

Veronica a decis să plece din București, însă astăzi a plâns cu lacrimi amare! Viorel a făcut publice imaginile interzise cu el și Vulpița înainte de plecarea acesteia! Înainte să plece din București, Veronica și Viorel au îngropat securea războiului și s-au iubit mai multe ca niciodată. Imaginile interzise cu cei doi au fost făcute publice, iar Vulpița a început să plângă cu lacrimi amare!

Imagini interzise cu Viorel și Vulpița înainte de plecarea din București! Veronica a plâns cu lacrimi amare!
La finalul săptămânii trecute, Vulpița a hotărât că este timpul să plece pentru totdeauna la Blăgești, acolo unde se află familia sa, dar și fetița ei. Înainte să părăsească Capitala, ea și Viorel s-au iubit mai mult ca niciodată, însă nu a vrut ca imaginile cu ei să fie date la televizor!

Totuși, Viorel nu a mai ținut cont să respecte ceea ce Veronica l-a rugat, iar astăzi la Acces Direct imaginile au fost difuzate, iar Veronica a răbufnit în plâns mai mult ca atunci când au fost date imagini și informații despre faptele pe care le-a făcut în urmă cu șase luni!

”M-ai distrus Viorele! Nu mai am încredere în tine”, a spus Vulpița cu lacrimi amare în direct, după ce au fost date imaginile!

Veronică a fost extrem de deranjată de faptul că imaginile au fost date la TV, iar părinții le vor vedea și este teamă că va fi din nou dată afară din casă și nu va mai avea unde să meargă!

Momente emoționante pentru Vulpița! Pentru cine s-a rugat aceasta la biserică

Ajunsă acasă la Blăgești, Veronica a făcut o vizită la biserică, acolo unde la cunoscut pe Viorel. Pentru cine s-a rugat Vulpița în fața altarului! Veronica a ajuns în urmă cu doar câteva zile acasă la Blăgești, iar printre treburile din gospodărie, tânăra a mers și la biserică, acolo unde îl cunoscute pe soțul ei, Viorel! Pentru cine s-a rugat Vulpița în fața altarului!

Pentru cine s-a rugat Vulpița în fața altarului! Veronica, în genunchi la biserică!

Veronica weekendul trecut acasă la Blăgești, după ce la finalul săptămânii trecute și-a luat rămas bun de la București. Tânăra a pășit încrezătoare în gospodăria familiei sale și a ținut să precizeze că nu își mai dorește să vină la Capitală! Imediat ce a ajuns la părinți, aceasta a fost pusă la masă, dar a doua zi, cu noaptea-n cap, Vulpița s-a apucat de treabă. A început să spele hainele, să facă curat, dar a mers și la biserica din sat pentru a se ruga.

Locul are o mare importanță pentru Veronica, mai ales că acolo l-a cunoscut și pe soțul său, Viorel, care cânta în biserică în acel timp.

”M-am rugat pentru familie, pentru fetiță și pentru Viorel, îi va prinde bine. Acum sunt mai ușurată!”, a spus Veronica.”

Aceasta a spus mai multe rugăciuni în fața altarului și a sărutat toate icoanele din biserică, după care împreună cu mama sa au mers la cimitir acolo unde au curățat mormintele bunicilor săi.

Adauga un comentariu