Local

Viorel şi Robert Oarză rămân în arest. Tribunalul Iaşi a respins contestația acestora

Publicat: 26 feb. 2021
Viorel Marian Oarză și Robert Andrei Oarză
Decizie de ultimă oră a magistraţilor ieşeni

Azi, 26 februarie 2021, a respins Tribunalul Iaşi contestaţia formulată la arestarea preventivă. Astfel, Viorel şi Robert Oarza rămân în arest.

Aceştia au fost reţinuţi luni, 22 februarie 2021, pentru 24 de ore după ce i-au bătut pe fraţii Corduneanu.

Instanța a admis cererea de arestare preventivă pe numele lui Viorel și a lui Robert Oarză. De asemenea, Viorel Oarza a recunoscut în cadrul audierilor faptul că i-ar fi lovit pe frații Corduneanu, însă a negat că ar fi folosit un cuțit. Acesta a afirmat că a devenit violent în momentul în care frații Corduneanu l-au agresat pe fiul său.

„În baza probatoriului administrat în cauză, în această dimineața (22.02.2021), polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iaşi au reținut cei doi bărbați, bănuiți de comiterea faptelor pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduşi în Arestul IPJ Iaşi, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale. Cercetările continuă”, au transmis autoritățile.

Comentarii
  • Bzi..numai cacaturi scrieti bulangiilor…ziarisistii pulii ca niciodata nu spuneti adevarul…lasati oamenii in pace,sau batut,treaba lor…inainte sa faci un reportaj documenteazate bine,nu scrie tot ce auzi…Cand o sa va caute lumea si pe voi ca nu scrieti decat minciuni o sa stati cambuzati prin case ziaristi de cacat ce sunteti

  • Cine pula mea mai e și Oarza ăsta?numai pișati în Iașiul ăsta care se dau interlopi!Fugăriților unde stați sa vin după voi șobolanilor!🤬🤬

Adauga un comentariu