Cancan

Viorel Stegaru, mărturisire neașteptată la Acces Direct

Publicat: 03 iul. 2020

Vulpița a rămas astăzi singură… fără soțul vulpoi! Și asta pentru că Viorel Stegaru a luat decizia de a părăsi platoul de televiziune chiar înainte ca soția lui să cânte împreună cu artistul Rafaelo. “Este ultima mea ediție”, a spus soțul “vedetei” de la Antena 1 înainte să plece din emisiunea prezentată de Mirela Vaida.

Viorel Stegaru a plecat din platoul de la “Acces Direct”: “Este ultima mea ediție”

Astăzi, Vulpița a avut o apariție sexy în cadrul emisiunii “Acces Direct”; ea a purtat body-ul negru îmbrăcat pentru videoclipul melodiei “Sushi Maki”, pe care a lansat-o în colaborare cu Rafaelo. În momentul în care soțul ei a auzit că artistul va intra în platou și va oferi un moment muzical cu Veronica Stegaru, el a luat foc.

“Nu îl suport pe Rafaelo! Nu îl las să intre în platou. Astăzi este ultima emisiune a mea, dacă Veronica stă și dansează îmbrăcată așa. Gata, pa!”, a spus Viorel Stegaru înainte să plece din platoul emisiunii “Acces Direct”.

Vulpița nu s-a lăsat intimidată de amenințările partenerului său și a spus: “Dar tu ce vrei să port fustele bunicii tale, de alea lungi până în pământ? Uite, ce mă enervează, nu mă mai amenința. Hai, drum bun!”.

După acest moment tensionant, Rafaelo și Vulpița au interpretat melodia “Sushi Maki” care se află în prezent pe locul trei în trending pe YouTube-ul românesc. Cel mai nou proiect muzical al celor doi a fost lansat oficial pe 18 iunie și a strâns până acum aproape 6.500.000 de vizualizări.

Adauga un comentariu