Cancan

Viorel Stegaru va turba de furie când va afla asta. Ce a făcut Vulpița după ce a ajuns în Blăgești?

Publicat: 20 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vulpița a luat o decizie radicală după ce l-a părăsit pe Viorel. Tânăra din Blăgești tocmai a făcut anunțul pe contul de YouTube.

Vulpița nu îi duce deloc dorul lui Viorel, lucru pe care nu îl putem spune și despre bărbatul din Blăgești, care de când i-a plecat soția, plânge neîncetat și o roagă să se întoarcă la el. Veronica vrea divorțul și este mai hotărâtă ca niciodată să rupă orice legptură cu tatăl fetiței ei și a dovedit-o cu ultimele declarații, din noul vlog.

Viorel Stegaru va turba de furie când va afla asta. Ce a făcut Vulpița după ce a ajuns în Blăgești?

Veronica Stegaru nu mai ține deloc cont de părerea lui Viorel atunci când vine vorba despre aspectul ei fizic, mai ales după ce a pus piciorul în prag și l-a părăsit pe bărbatul cu care este căsătorită de mai bine de cinci ani de zile.

Tânăra s-a întors în Blăgești și a făcut un nou vlog chiar de acolo, în care și-a anunțat toți urmăritorii că vrea să își schimbe culoarea părului. Aceasta a și menționat că „vulpoiul Viorel” nu va mai putea spune nimic, pentru că nu mai are nicio obligație asupra ei.

„Vreau și eu să fac o schimbare, o transformare și… hai să încercăm, să vedem cum iese. Vreau să-mi vopsesc și eu părul, o transformare frumoasă, de-abia aștept. Domnul Viorel nu va mai spune nimic, adică Vulpoiul… Nu mai are nicio obligație asupra mea. Sunt mare și eu decid. Vedeți la final, stați cu ochii pe noi, fiți pe fază”, a spus Vulpița, pe filmare.

Vulpița și Viorel divorțează! Nu mai e cale de împăcare „Emisiunea le-a distrus căsnicia”

În loc să le sudeze relația, care era deja pe butuci, venirea la București i-a dus mai rău pe marginea prăpastiei și cu toate că au cunoscut faima și banii, Vulpița și Viorel nu au reușit să își consolideze relația și s-au despărțit. Cele șase luni petrecute la Capitală au făcut-o pe Veronica Stegaru să realizeze că nu îl iubește pe Viorel și că deși au fost căsătoriți mai bine de cinci ani, nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

Acum, după ce tânăra s-a întors la Blăgești și l-a lăsat pe Viorel singur, ies la iveală amănunte nebănuite. Vulpița Stegaru este mai hotărâtă ca niciodată să depună actele de divorț, informează Playtech.

Se pare că emisiunea în sine și prezența lor constantă în platou, printre tensiuni și scandaluri fără sfârșit, le-a distrus căsnicia soților din Blăgești. Surse din apropierea Veronicăi și a lui Viorel susțin că există posibilitatea ca ei să se împace doar de ochii lumii, la televizor, dar în realitate relația s-ar fi terminat acum vreo două luni.

„Probabil vom vedea la emisiune o împăcare de dragul ratingurului, însă, în realitate, lucrurile între cei doi sunt pe cale să se termine. Vulpița se consideră, acum, o femeie completă și o super vedetă și simte că Viorel nu o merită. De vreo două luni se ceartă non stop, iar echipa emisiunii s-a chinuit zi de zi să îi împace, tocmai pentru a-i avea în continuare în emisiune.

Este exclus ca ei să rămână împreună, au ajuns să se urască. Așa se întâmplă când iei doi oameni simpli, de la țară, fără educație, și îi aduci la București, punându-le la picioare o lume spectaculoasă care, în realitate, nu este nimic altceva decât un miraj, au declarat surse apropiate familiei Stegaru pentru Playtech.

Adauga un comentariu