National

Viorica Dancilă a convocat o nouă şedinţă de Guvern! Care este ordinea de zi

Publicat: 13 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viorica Dancilă a convocat o nouă şedinţă de Guvern Care este ordinea de zi

Viorica Dăncilă, premierul interimar, a convocat o nouă şedinţă de Guvern, luni, atunci când preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte cu liderii partidelor la Cotroceni.

Potrivit surselor obţinute de Antena 3, rectificarea bugetară se află pe ordinea de zi.

Astfel, pe ordinea de zi, potrivit unui comunicat al Guvernului se află un proiect privind înscrierea unui imobil, situat în comună Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea acestuia în administrarea Ministerului Apărării Naţionale.

De asemenea, pe ordinea de zi se află şi un proiect de hotărâre privind înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului a unor construcţii şi darea acestora în administrarea Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu.

În comunicatul trimis de către Guvern se află şi o notă privind transmiterea unei cereri către Consiliul Local al Municipiului Drobeta Turnu-Severin, în scopul emiterii unei hotărâri care are ca obiect trecerea unui imobil.

Parlamentul a adoptat joi moțiunea de cenzură cu 238 voturi „pentru” dintre cele 242 valabil exprimate (în total au fost 245 de voturi).

Adauga un comentariu