National

Viorica Dăncilă a folosit apelativul „aștia” când a vorbit despre românii din străinătate. Ce a făcut apoi

Publicat: 20 nov. 2019

Viorica Dăncilă vorbea despre ce au făcut social-democrații pentru diaspora, afirmând că Guvernul a fost cel care a „facilitat votul în diaspora, astfel încât să poată vota trei zile și prin corespondență”.

„Iohannis nu a avut nici măcar o deplasare pentru românii din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în țări cu diasporă mare, nu s-a întâlnit cu ăștia și nu a vorbit ce face pentru ca ei să se întoarcă acasă”, a declarat Dăncilă în cadrul conferinței.

Ulterior, Viorica Dăncilă și-a cerut scuze, în cadrul unui interviu acordat Antena3. Ea a afirmat că de fapt l-a citat pe Klaus Iohannis, care ar fi folosit termenul „aștia” făcând referire la diaspora.loading...

Comentarii
  • Gauleiterul si-a tras ranjind o ge-n-i-a-l-a si in-te-re-sa-n-t-a (doar pentru neuronul lui singuratic) dezbatere(!?) cu propria-i persoana de tradator si vanzator de tara, arogant, incompetent, carpa bruxeleza si hot de case. Exact pe gustul idiotilor si spalatilor pe creier care vor vota neconditionat (chiar daca ranjitul s-ar urina in capul lor) acest sinistru personaj si care vor intra si ei in randul tradatorilor si vanzatorilor de tara. Heil!

Adauga un comentariu