Actualitate

Viorica Dancilă a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Este arogant

Publicat: 23 oct. 2019

Viorica Dancilă a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Prezentă la o întâlnire electorală în comună suceveană Hînţăşti, premierul României susţine că avem o ţară dezbinata. Conform Vioricai Dancilă, Klaus Iohannis ar fi împărţit tara între oameni buni şi răi. Totul vine în contextul moţiunii de cenzură.

„Avem o ţară dezbinată. Avem un preşedinte care a împărţit ţara între cei buni şi cei răi, între cei care merită şi cei care nu merită, un preşedinte care nu se uită la părinţii şi bunicii noştri, un preşedinte care vrea Guvernul meu, un preşedinte care vrea Parlamentul meu, un preşedinte care se uită cu dispreţ către români, un preşedinte care a aruncat ţara în aer. (…) Au dărâmat jos un guvern şi au pus în loc nimic”, a spus Dăncilă.

Candidatul PSD în cursa pentru Palatul Cotroceni susţine că actualul preşedinte are alură de didactor. Viorica Dancila îl caracterizează pe Klaus Iohannis ca fiind o persoană aroganta. Conform premierului, preşedintele României nu iubeşte romanii şi încalca în mod repetat Consitutia ţării

„Poporul trebuie să aibă un alt destin. Un destin în care să fiţi şi dumneavoastră prezenţi. (…) Acest lucru nu se întâmplă, pentru că preşedintele ţării este cel care a adus dezbinarea între români. A făcut acest lucru pentru că nu iubeşte românii. L-aţi văzut între oameni?

L-a’i văzut vreodată să ajute un om, să fie sensibil la probleme unui om? Este un preşedinte care, de fiecare dată, ne-a privit cu aroganţă. A crezut că totul i se cuvine. Un preşedinte care încalcă Constituţia ţării. Dacă oricare dintre dumneavoastră ar încălca o lege, imediat cineva ar veni şi v-ar sancţiona, dar preşedintele României îşi poate permite orice, pentru că are această alură de dictator şi crede că fără a vorbi cu oamenii, fără a veni în mijlocul oamenilor, are dreptul să mai ia un mandat. Un mandat în care el stă în vacanţă, dumneavoastră munciţi pe câmp”, le-a mai spus Dăncilă oamenilor prezenţi la întâlnirea electorală.

În altă ordine de idei, liderul PSD a făcut un apel la unitate. I-a îndemnat pe cei prezenţi să urmeze paşii spre unitate pentru că doar în acest mod se pot face lucruri importante pentru ţară:

„Cel mai important lucru este să aduci zâmbetul pe faţa oamenilor, să le alini durerea şi să încerci să faci cât mai multe lucruri bune. (…) Toate lucrurile bune pentru această ţară, toate obiectivele pe care ni le-am dorit s-au făcut prin unitate, s-au făcut prin voinţa poporului român, de la comună, de la oraş, de la Suceava sau Constanţa, de la Maramureş sau la Giurgiu. (…) Ratificarea provinciilor locuite de români, Adunarea Naţională de la Alba Iulia, Adunarea Naţională de la Blaj, Unirea de la Iaşi, toate s-au făcut prin voinţa poporului român, printr-un popor care s-a unit în momente grele. Nu s-a făcut nici prin ură şi nici prin dezbinare”, a mai afirmat Viorica Dăncilă.loading...

Adauga un comentariu