Actualitate

Viorica Dăncilă arată cu degetul spre liberali: Bugetari, voi nu contați!

Publicat: 17 oct. 2019

Viorica Dăncilă, președintele PSD, a spus astăzi că PNL îi consideră cifre pe români. La rândul său, liderul PSD Constanța, Felix Stroe, i-a îndemnat pe români să o voteze. Mesajul a fost ”Dumnezeu va fi român, nu neamț”.

„Vă întreb, știm ce ne așteaptă de a doua zi când va veni un nou guvern, dacă vor binele pentru români? Toți cei de aici, unde sunteți în planurile lor? Unde sunteți în programul lor de guvernare? Dumneavoastră nu contați pentru ei, dumneavoastră sunteți simple cifre pentru ei. Ei nu înțeleg că în spatele cifrelor sunt oameni, care au speranțe, așteptări, oameni care se gândesc la familia lor, oameni care vor să trăiască mai bine în țara lor Nu au de unde să înțeleagă aceste lucruri, pentru că nu iubesc oamenii și nu ne respectă.”, a declarat președintele PSD, joi, în timpul unui miting electoral desfășurat în județul Constanța.

PSD nu va merge la votarea guvernului

Viorica Dăncilă a precizat că parlamentarii PSD nu vor merge la votul pentru noul guvern.
”Nu putem să girăm un guvern, atât timp cât nu semenază că nu vor tăia pensii și salarii”, a menționat liderul PSD.
Alegerile prezidențiale au loc pe 10 noiembrie în țară și între 8 și 10 noiembrie în străinătate. Al doilea scrutin are loc pe 24 noiembrie în țară, și între 22 și 24 noiembrie în străinătate.loading...

Comentarii
  • Alooooo, mătușă: nu ți se pare că bugetarii au contat destul ??? NU ȚI SE PARE CĂ CEI CARE ȚIN BUGETUL ȚĂRII ȘI MUNCESC CA SCLAVII, NOI CEI CARE SCLAVAGIM SĂ VĂ DĂM VOUĂ TRÂNTORILOR DE CARIERĂ SALARII MARI ȘI ALTE MULTE FACILITĂȚI, ADICA NOI CEI DIN PRIVAT AM FOST IGNORAȚI DESTUL ??? CRED CĂ A VENIT VREMEA CA ȘI NOI SĂ NE ,,BUCURĂM” DE PROPRIA NOASTRĂ MUNCĂ. CIOCUL MIC ȘI VALEA CÂT MAI REPEDE, CĂ EȘTI PENIBILĂ DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

Adauga un comentariu