National

Viorica Dăncilă combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis

Publicat: 16 nov. 2019

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis, amintindu-i acestuia că în trecut a colaborat fără problemele cu social-democraţii.

„Despre ipocrizie (sau oportunism politic):

Cum se potrivește retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de susținere a Guvernului Năstase? Sau cu acceptul de a fi propunerea domnului Geoană de premier și de a-l susține cu toate forțele în campania din 2009?”, scrie Dăncilă pe Facebook.

Adrian Năstase, fost președinte al PSD și fost premier social – democrat, îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie. După ce în spațiul public a apărut informația că Iohannis a semnat un protocol de colaborare cu PSD, în 2009, Adrian Năstase susține că Iohannis a primit bani de la PSD pentru multe proiecte pe vremea când era primar.

Klaus Iohannis refuză în continuare să participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Sâmbătă, la Bistriţa, Iohannis şi-a motivat decizia prin faptul că Viorica Dăncilă „este reprezentanta unui partid, care este nedemocratic, care a guvernat împotriva românilor și eu nu sunt dispus să legitimez așa ceva”.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu