National

Viorica Dăncilă, despre scandalul TAROM. Când se va rezolva conflictul

Publicat: 20 oct. 2019

Viorica Dăncilă a declarat că luni va primi primele detalii legate de Corpul de control. Aceasta a trimis controlul atât la Tarom, cât și la Ministerul Transporturilor. Dăncilă a mai spus că a discutat cu Răzvan Cuc. Ministrul a transmis că nu a luat nicio decizie care să o pună pe ea într-o situație neplăcută.

”Mâine (luni – n.r.) o să am primele detalii legate de Corpul de control, pe care l-am trimis atât la Tarom, cât și la Ministerul Transporturilor. (…) Da, am discutat cu dl. Cuc. A negat toate aceste lucruri legate de avioane, de întârziere, de rămânerea la sol. Nu aș vrea să mă implic. Eu cred că acest lucru nu se putea. Gândiți-vă că dacă se întârzia zece minute, era vinovat premierul. Nu cred eu că dl. Cuc ar fi luat o decizie care m-ar fi pus pe mine într-o situație neplăcută”, a declarat Viorica Dăncilă.

Fostul director al companiei Tarom, Mădălina Mezei, a declarat miercuri că a fost demisă deoarece a refuzat să țină la sol mai multe aviona eîn ziua moțiunii de cenzură.loading...

Adauga un comentariu