Actualitate

Viorica Dăncilă: „Din cauza voastră și a abordării voastre rămânem cu MCV”

Publicat: 20 nov. 2019

Viorica Dăncilă a relatat un episod din Parlamentul European. Europarlamentarii bulgari le-au cerut colegilor români să ceară ridicarea MCV pentru ambele țări. Totul a picat din cauza unor eurodeputați români care, în frunte cu Monica Macovei, au cerut ca România să rămână sub mecanism pentru că este ca un ”medicament”.

”MCV poate fi ridicat prin negocieri, prin dicuții, pentru că nu sunt lucruri care țin doar de Guvern. Sunt lucruri care țin de anumite instituții din justiție, trebuie ajuns la un consens. Apoi, mergem la Comisia Europeană și spunem ce putem face. Pe când eram în Parlamentul European, eurodeputații bulgari au zis să ne unim și să cerem ridicarea MCV. Când a venit rândul nostru, unii dintre noi au spus că nu trebuie ridicat MCV pentru România pentru că este ca un medicament. Din cauza voastră și a abordării voastre rămânem cu MCV, ne-au spus bulgarii.

Președintele Iohannis face aceleași lucruri, iese și critică țara.”, a precizat Viorica Dăncilă.loading...

Comentarii
  • Din cauza cui? Doamna draga, la cate ai facut in ultima perioada, daca mai ramai pe scena politica, s ar putea ca MCV ul sa nu despara niciodata. Castiga alegerile si apoi mai vedem.

  • Nu se poate asa ceva,asta cum deschide gura si scoate un cuvant deja spune 3 minciuni.Din cauza HOTILOR din partid nu s-a ridicat MCV-ul.Ca sa scape HOTII de pușcărie v-ati batut joc de justiție,ai uitat de mitingurile pentru apărarea justiției!.Dacă vom avea asemenea oameni ca președinte atunci suntem o țară de …….

Adauga un comentariu