Actualitate

Viorica Dăncilă: „Eu mă mândesc cu faptul că port numele Vasilica”

Publicat: 21 nov. 2019

Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, a spus că se mândrește cu numele de Vasilica și a explicat că nu înțelege ironiile lui Klaus Iohannis pe această temă. Dăncilă susține că Iohannis i-a jignit pe toți românii cu numele de Vasile.

”A ieșit mereu și a ironizat numele de Vasilica. Eu mă mândesc cu faptul că port numele Vasilica și foarte mulți români poartă numele de Vasile/Vasilica. Cred că i-a jignit pe toți românii care poartă numele de Vasile.

Această atitudine pe care o are președintele nu este normală. A avut un discurs de tip extremist spunând mereu că PSD-ul trebuie să dispară. În Klaus Iohannis eu nu mai am niciun fel de încredere, în 5 ani de zile n-a făcut nimic pentru români și România.

El n-ar fi bun nici de prim-ministru, nici măcar de ministru. Ca să fi ministru trebuie să muncești, să fi implicat, dedicat.”, a spus Viorica Dăncilă.loading...

Comentarii
  • Aşa e, mă Vasilico!
    „Ca să fi ministru trebuie să muncești, să fi implicat”…
    şi să nu te doară nici măcar în dos de biata limbă română… Dă-l in mă-sa pe „fii”, că doar eşti „matematician”… ai reuşit să înveţi Teorema lu’ Pitagora la bătrâneţe, între şedinţa de aranjat cocul oxigenat şi cea de montat genele false…

Adauga un comentariu