Actualitate

Viorica Dăncilă îl ironizează pe Ludovic Orban: „Parcă joacă într-un film de comedie“

Publicat: 23 oct. 2019

Premierul Viorica Dăncilă l-a ironizat astăzi pe Ludovic Orban. Dăncilă a spus că Orban parcă joacă într-o comedie. Nici președintele Klaus Iohannis nu a scăpat de critici.
Președintele PSD a precizat că premierul desemnat parcă joacă într-o comedia, spunând lucruri diferite partidelor.

„Îl vedem pe premierul desemnat, Ludovic Orban, care parcă joacă într-un film de comedie. Unui partid îi spune nu vrem, sunt de acord să nu avem alegeri în două tururi pentru primar, altuia îi spune vom avea alegeri în două tururi pentru primari. Unuia îi spune nu vom avea alegeri anticipate, celuilalt îi spune vom avea alegeri anticipate”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea l-a atacat și pe președintele Klaus Iohannis, despre care a spus că a adus dezbinare între români. „Președintele țării este cel care a adus dezbinarea între români și a făcut acest lucru pentru că nu iubește românii. I-ați văzut între oameni, ați văzut vreodată să ajute un om, să fie sensibil la problemele unui om? Eu l-am văzut când un om a leșinat și nici măcar nu s-a uitat. (…) Este un președinte care ne-a privit cu aroganță, un președinte care vrea guvernul meu, vrea parlamentul meu, care încalcă Constutuția țării”, a mai declarat Viroca Dăncilă.loading...

Adauga un comentariu