Bzi.ro

Viorica Dăncilă, în cursa prezidențială: Și-a stabilit programul

Publicat: 09 oct. 2019
43 Vizite 0 Comentarii
Editia PDF
15 Oct. 2019

PSD și-a stabilit un calendar prezidențial, care nu ia în calcul moțiunea de cenzură de joi și riscul demiterii Guvernului, spun surse din partid.

 

Viorica Dăncilă, în cursa prezidențială. Vineri, după votul la moțiune, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, va participa la o sedinta de campanie cu toate organizatiile judetene ale partidului. Este prima de acest tip in cursa pentru Cotroceni. Surse din partid spun ca sedinta este mai mult tehnica. Vor participa 4-5 reprezentanti din fiecare judet, cate un responsabil de relatia cu presa si cu retelele de socializare, de exemplu.

„Dancila a intrat 100% in campanie. Acum trebuie sa intre si partidul in formatie de lupta“, zic sursele citate.

Viorica Dăncilă, în cursa prezidențială. Pesedistii spun ca nu au discutat ce se intampla daca trece motiunea de cenzura dar recunosc ca o demitere a Vioricai Dancila din functia de premier nu ar ajuta-o in candidatura la prezidentiale.
Sambata, la Romexpo, in prezenta a circa 10.000 de persoane, Dancila isi va prezenta programul de prezidențiabil.

Viorica Dancila, inainte de motiunea de cenzura: Cine vrea sa voteze motiunea sa spuna acum!

S-au reactivat si departamentele PSD

Viorica Dăncilă, în cursa prezidențială. A avut loc deja o prima sedinta sub conducerea noului sef al Consiliului National PSD, Ionut Vulpescu. S-a vorbit despre „necesitatea asumării unei identități ideologice mai clare”. Și despre „nevoia întoarcerii PSD către baza sa de membri și simpatizanți”. Dar s-a discutat si despre viitoare măsuri pe care Guvernul le-ar putea implementa. Este vorba despre situația minerilor din Valea Jiului sau starea sistemului energetic național. Despre măsuri de sprijinire a agricultorilor și antreprenorilor sau pachetul social garantat pentru educație. Altă temă este o mai bună cooperare între cele două camere ale Parlamentului dar și viitorul pieței muncii în contextul dezvoltării Inteligenței Artificiale și a automatizării tot mai multor procese industriale.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit