Bzi.ro

Viorica Dăncilă, întâlnire de urgență cu liderii și parlamentarii PSD la Vila Lac

Publicat: 09 oct. 2019
58 Vizite 0 Comentarii

Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni astăzi cu liderii și parlamentarii PSD, la Vila Lac, începând cu ora 17:30, susțin surse din partid. Întrevederea are loc la o zi distanță de votul moțiunii de cenzură în plenul reunit de joi.

 

Deputații Horia Nasra și Cornel Itu s-au reîntors în PSD, potrivit unui mesaj postat de Nasra pe Facebook, după ce anunțaseră inițial că trec la Pro România. Social-democratul a adăugat că nu va vota moțiunea de cenzură.
Premierul Viorica Dăncilă a afirmat de mai multe ori că moțiunea de cenzură nu va trece, precizând că ulterior va veni cu remanierea în Parlament. Liderul PSD a mai spus că a discutat cu parlamentarii partidului care au semnat moțiunea de cenzură și le-a cerut mai multă responsabilitate, precizând că aceștia nu vor fi sancționați.
Moţiunea de cenzură iniţiată de Opoziţie, intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”, va fi dezbătută şi votată joi, începând cu ora 10.00, în Parlament. Numărul necesar adoptării moțiunii este de 233 de parlamentari.
Printre semnatarii moțiunii de cenzură se numără foștii parlamentari social-democrați Mihăiță Găină, Emanoil Savin, Ioan Talpoș, precum și deputatul PSD Marius Bota.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit