National

Viorica Dăncilă, întrebare tranșantă: ”Cum e cu atitudinea arogantă, domnule Iohannis, ne mai explicați o dată?”

Publicat: 12 nov. 2019

Viorica Dăncilă a reacționat, pe pagina sa de socializare, după ce președintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta. Klaus Iohannis a scris că acesta ”își menține atitudinea arogantă”, iar Viorica Dăncilă a distribuit respectiva postare și i-a adresat o întrebare tranșantă președintelui României.

”Constat că domnul Victor Ponta își menține aceeași atitudine arogantă cu care ne-a obișnuit și în ceea ce privește organizarea unei dezbateri electorale atât de necesare și așteptate de către toți românii interesați să afle proiectele celor doi candidați rămași în cursa pentru Palatul Cotroceni”, a scris Klaus Iohannis – în 2014 – pe pagina sa de socializare.

În replică, Viorica Dăncilă – liderul PSD – a dat share acestei postări și îi cere președintelui să explice, acum, ideea de ”atitudine arogantă”, dar, mai ales, faptul că nu participă la dezbateri electorale în 2019, în pofida faptului că a declarat, de fiecare dată, că o dezbatere electorală este ”necesară și așteptată” de români.

”Cum e cu “atitudinea arogantă”, domnule Iohannis? Ne mai explicați o dată cum e cu “dezbaterea electorală atât de necesară și așteptată de toți românii”?”, a întrebat, pe pagina de Facebook, Viorica Dăncilă.loading...

Comentarii
  • Corect, nenea „dorm si castig”, ti-e teama de Veorica, o analfabeta, sau sunt intrbari care te-ar lasa ca…MUTU??? Nu sunt partizanul nici unuia din voi, voi nu reprezentati mai nimic, grupurile ce stau in spatele vostru si atitudinea lor fata de Romania ma intereseaza, dar refuzul la dezbatere este curata NESIMTIRE fata de TARA!!!

  • Domnule „doar o opinie” nu uitati ca ea- Dancila- a fost invitata in timpul guvernarii de X ori la Cotroceni pentru hotarari pe soarta acestei tarisoare, si ea, sub papucul lui dragnea l-a refuzat , si nu a acceptat sa colaboreze, pentru ca Dragnea era a tot puternicul si voia sa conduca inclusiv Justitia. Asa ca aceste doua persoane nu mai au ce discuta in public, ca nu aduce nimic bun pentru noi oamenii de rand. Noi cred ca-i cunoasten pe fiecare in parte cu bune si cu rele. Eu nu consider nesimtire refuzul la desbatere, ca nu are cu cine discuta. Nu uita ca toate femeile din psd sunt mai, mai decat dragnea. Cu asta am spus parerea mea, fiindca am acest drept

Adauga un comentariu