Bzi.ro

Viorica Dăncilă: Plecăm cu datoria împlinită!

Publicat: 10 oct. 2019
280 Vizite 1 Comentariu
Editia PDF
15 Oct. 2019

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat astăzi, după ce moțiunea de cenzură a trecut, că a fost trădată de câțiva colegi și este convinscă guvernul PSD a îndeplinit mare parte din programul de guvernare.

„Toate partidele s-au unit pentru a trece această moțiune. Au fost și colegi din PSD care au trădat. Plecăm cu datoria împlinită! Am îndeplinit multe obiective din programul de guvernare. Sper să vină cât mai rapid cu un program de guvernare, iar Klaus Iohannis să desemneze un nou premier. de ce nu, poate astăzi.

Rămân la conducerea PSD. Nu am cum să fac un pas în spate. Nu am ce să-mi reproșez. Mergem înainte cu candidatura la prezidențiale. Vom intra în turul al doilea. Oamenii vorf ace comparație între gvuernul PSD și cei care au votat astăzi moțiunea de cenzură. Am crezut și cred în continuare în independența justiției“, spune Viorica Dăncilă.loading...

Comentarii
  • Rational ar fi fost sa demisioneze. Nu are anvergura intelectuala necesara pentru a fi liderul unui partid important. De fapt, nici unul din liderii de astazi nu o au. Dancila, Orban, Barna, Basescu, etc., toti sunt niste epigoni fara viziune, fara coloana vertebrala. Ce comparatie poate exista intre Chichirau si Ion Ratiu, de exemplu?

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit