Actualitate

Virgil Popescu, despre restaurant și hoteluri: „Dacă va fi nevoie, le vom deschide!“

Publicat: 28 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Virgil Popescu despre restaurant și hoteluri Dacă va fi nevoie le vom deschide

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat că de la 1 iunie se vor deschide terasele și că vineri va fi publicat un ordin comun cu Ministerul Sănătății pentru proprietarii lor. Totodată, sezonul turistic pe litoral se va deschide în 15 iunie.

„Dacă vorbim de deschiderea turismului la data de 15 iunie, pot spune că ne gândim serios să dăm drumul la sezonul turistic în 15 iunie pe litoral, pentru că vorbim de o panta descrescătoare a cazurilor de coronavirus. Începând cu 1 iunie vom deschide terasele.

Până mâine vom publica un ordin comun cu MS privind regulile pentru proprietarii teraselor, să putem savura o cafea, o bere, în siguranță. Vor fi reguli și pentru deschiderea efectivă a hotelurilor.

Dacă va fi nevoie să deschidem și restaurantele hotelurilor, o vom face cu anumite reguli, ca să nu stârnim o creștere a îmbolnăvirilor. Vom găsi cele mai bune soluții. Sunt optimist și cred că va urma o curbă descrescătoare ca să putem permite să relaxăm și mai mult măsurile de siguranță”, a declarat Virgil Popescu.

Adauga un comentariu