Bursa Barfelor

Visează funcții la instituții publice pentru slugiile lui. Pont pentru scandalagiul-șef

Publicat: 05 ian. 2021

La final de rubricuță, babetele cele hâtre vă mai povestesc una scurtă despre un alt gogâldău de la noi de prin târg. Băjetul cu aere de barlamentar s-a trezit zilele astea să facă el gât că ce bulangii sunt ăia de la tevereu, că trebuie reformă, lume nouă, altă conducere după noaptea de revelion, unde a ieșit circul de pe lume. Printre ăia care s-au scandalizat e și Mariusică Brobodea, proaspăt sinator userist. Cică Brobodea a văzut că e rost de reclamă, s-a băgat repede în seamă și a cerut el anchetă acolo. Treaba la el e că vrea să bage pe niște fraierici de ai lui prin consiliu acolo, la butoane, la lovele, la ce e rost de supt. A ajuns și tevereul ca vai de el dacă se bagă în seamă și găinari ca Brobodea în afacerea de acolo.

Comentarii
  • Dacă Handi Labărescu și Gan Rado de la zeearul de combinagii conduși de Tomy au falimentat TVR,va dați seama ca brobodea merge la cules surșele unde dracii au tăiat lemne

  • hai….. mars siktir Bodea nulitate hotoiule,vezi-ti de toate jafurile care le-ai facut in Iasi si vierme care nu muncesti si mananci mancarea noastra de pe masa, nu mai manca la kkkt de toti ca esti pe duca…….

Adauga un comentariu