Cancan

Viviana Sposub este însărcinată? Iată cum a răspuns vedeta

Publicat: 18 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viviana Sposub este însărcinată Iată cum a răspuns vedeta
Viviana Sposub a fost invitată la ”Vorbește lumea” unde a răspuns la întrebarea dacă este însărcinată

Probabil multă lume se întreabă dacă Viviana Sposub este însărcinată mai ales după oficializarea relaţiei cu George Burcea. Ei bine, vedeta a fost invitata lui Cove în emisiunea ”Vorbeşte lumea”, iar fosta concurentă de la ”Ferma” a ţinut să lămurească acest aspect.

Relaţia dintre George Burcea şi Viviana Sposub a trecut la alt nivel iar cei doi au făcut pasul cel mare. Cei doi îndrăgostiţi au mers, la finalul anului trecut, la Botoşani pentru a-şi cunoaşte familiile şi pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă alături de acestea.

Viviana Sposub este însărcinată?

Viviana Sposub s-a distrat alături de Lora şi de Cove, la emisiunea de pe Pro TV, unde avea să răspundă şi unei întrebări atât de frecvenţă printre vedete: dacă este însărcinată! Iubita lui George Burcea a fost luată la rost, direct, de Cove: ”Viviana, spuen adevărul, eşti însărcinată?” Iar răspunsul a venit: ”Nu ştiu! Cred că nu!” Dar Cove avea să completeze: ”A fost o ezitare, a fost o ezitare în răspunsul tău!”

Şi Lora avea să fie testată de Cove: ”Greaţă, vărsături?”

Lora şi Cove au făcut un adevărat show în deschiderea emisiunii ”Vorbeşte lumea” de la Pro TV, în urmac cu câteva zile. Cove a fost cel care a lansat subiectul, iar artistă a râs şi l-a ameninţat apoi: ”Nu ştiu ce-ţi fac dacă apar o în tabloide!” Lui Cove nu i-a păsat şi a continuat discuţia, cu mult umor. De altfel, aşa cum o face mereu simpaticul prezentator. Cei doi au vorbit despre Ziua Îndrăgostiţilor, care tocmai trecuse, moment în care Lora avea să spună că a exagerat weekend-ul trecut, stricându-şi regimul alimentar. ”Am făcut o prostie, am mâncat ce nu trebuia…” Cove a intervenit imediat: ”Păi tu erai parcă …ierbivor!” ”Daaa, mi-am stricat regimul alimentar, am început cu branzica, cu dulce, cu o bezea… A exxagerat. M-am trezit greu azi dimineaţă!”, a spus Lora.

A fost imediat întrebata de Cove: ”Greaţă, vărsături? Încă nu? Eu aş deschide, peste vreo şase luni, secţiunea de casting pentru o nouă colegă la emisiune, cred că ne despărţim atunci”, a spus, râzând, Cove. Iar Lora i-a tăiat-o imediat. ”Dacă apare în tabloide asta te desfiinţez”, a zis, râzând, Lora. Cove nu a lăsat-o deloc mai moale şi a continuat cu glumele.

Ramona Păuleanu, însărcinată cu gemeni

Ramona Păuleanu, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Pro TV, a anunţat, în direct, vineri dimineaţă, că este însărcinată.

Ramona le-a precizat colegilor ei că încă nu vrea să le mărturisească sexul bebeluşului pe care îl poartă în pântece.

„Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată şi mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun aşa pe episoade, am învăţat şi eu de la altele”, a spus Ramona Păuleanu la Ştirile Pro Tv.

Ulterior, a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care a anunţat că va fi mămică de gemeni:

„Dacă tot m-a pârât Andreea Marinescu iar burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunţ şi eu că sunt „puţin” insarcinapa ??? şi foarte mult emoţionată.
Ps: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasa vederii, dar o s-o arăt şi-n toată splendoarea ei ?
Şi pentru că atunci când mă apuc de-o treabă nu-mi place să mă încurc, mai am şi gemeni ?
Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, şi aşa să vă fie tuturor ?”

Adauga un comentariu