National

Vlad Voiculescu sfidează din nou restricțiile. Conferință de presă susținută fără mască de protecție

Publicat: 11 apr. 2021
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății

În timp ce românii riscă să fie amendaţi şi dacă se plimbă pe străzi goale fără să poarte mască de protecţie, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, îşi permite o nouă apariţie publică fără mască. În timp ce românii riscă să fie amendaţi şi dacă se plimbă pe străzi goale fără să poarte mască de protecţie, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, îşi permite o nouă apariţie publică fără mască.

Anterior, consiliera îl sfătuise să îşi pună masca: „Pune-ţi masca, pentru că la Antena 3 acuma discuţia e fără măşti, la mare, la munte, la nu ştiu care chestie.”

Vlad Voiculescu ar putea fi demis de premierul Florin Cîțu din fruntea Ministerului Sănătății! Sfidarea ministrului întrece orice limită de bun simţ

Vlad Voiculescu a ţinut să îl sfidere pe premierul României, Florin Cîțu, ţinând o conferinţă de presă în acelaşi timp cu acesta. Surse ale Antena 3 susţin fapul că decizia luată de ministru are la bază dorinţa lui Florin Cîțu de al remania pe acesta. Totuşi, decizia este unică în istoria României şi mai ales una ruşinoasa din mai multe puncte de vedere.

Deşi Guvernul suferă la capitolul comunicare cu oamenii, două conferinţe de presă susţinute în acelaşi timp au dus la o adâncire a lipsei de comunicare între instituţiile Guvernamentale şi populaţie. Oamenii de rând, celor cărora li se adresau conferinţele de presă le-a fost imposibil să le urmărească ambele conferinţe de presă.

Premierul Florin Cîțu a fost sfidat de ministrul Sănătății după ce Vlad Voiculescu a decis să tină o conferinţă de presă. Totuşi este absolut ridicol faptul că Voiculescu a decis să nu permită accesul presei la conferinţa de presă. Din această speță, declaraţia de presă a semănat mai degrabă cu o declaraţie făcută de un membru politic de dinainte de 89.

Florin Cîțu l-ar putea remania pe Vlad Voiculescu

Întrebat de jurnaliști dacă îl va remania pe Vlad Voiculescu, premierul Florin Cîțu a evitat să ofere un răspuns clar dar a aruncat câteva săgeți înspre ministrul Sănătății:

„Este vorba de onoare. Să vedem dacă mai este onoare în România. Am spus și în ședință: nu este normal ca după ce se ia o decizie să intervină premierul. (…)

Remanierea sau o decizie o va lua doar premierul. Iar aceste decizii nu se discută, ele o să fie anunțate”, a spus Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă.
Adauga un comentariu