Razboi în Ucraina

Vladimir Putin a vizitat pentru prima dată soldați ruși răniți în războiul din Ucraina – VIDEO

Publicat: 25 mai 2022
Președintele rus Vladimir Putin a vizitat miercuri un spital în care se află soldați ruși răniți, prima astfel de vizită făcută trupelor sale în cele peste trei luni de la declanșarea războiului din Ucraina

Președintele rus Vladimir Putin a vizitat miercuri un spital în care se află soldați ruși răniți, prima astfel de vizită făcută trupelor sale în cele peste trei luni de la declanșarea războiului din Ucraina.

Kremlinul a refuzat anterior în mod repetat să precizeze dacă Putin intenționează să viziteze soldații ruși de pe front sau din spitale, afirmând că un anunț în acest sens va fi făcut când „va veni momentul”.

Putin a fost însoțit în vizita făcută la un spital din Moscova de către ministrul său al Apărării, Serghei Șoigu.

La jumătatea lunii martie Kremlinul anunța însă că Putin nu intenționează să viziteze și soldații ruși de pe front, nefiind clar dacă președintele rus a revenit între timp asupra deciziei.

Ultimul bilanț publicat miercuri de Ucraina afirmă că rușii au pierdut aproape 29.500 de militari de la declanșarea invaziei pe 24 februarie.

Vladimir Putin a supraviețuit la cinci tentative de asasinat

Vladimir Putin ar fi supraviețuit la cinci tentative de asasinat. De aceea ar fi angajat o echipă de lunetiști care îl urmează acum peste tot și care are datoria să împuște pe oricine ar putea reprezenta un pericol pentru liderului rus.

În plus, Vladimir Putin are și o echipă care degustă mâncarea înainte ca acesta să mănânce, ca nu cumva alimentele să fie otrăvite.

Potrivit presei internaționale, Vladimir Putin a supraviețuit la cinci încercări de asasinat. Cea mai recentă se pare că a avut loc acum două luni, după invadarea Ucrainei. Reprezentanții Caucazului au încercat să îl ucidă atunci pe liderul rus. Informația a fost furnizată opiniei publice internaționale de către Kirilo Budanov, șeful serviciilor secrete ale Ucrainei. Informația nu a fost însă confirmată de către Kremlin.

În 2017, în documentarul realizat de Oliver Stone, regizor american, cu interviurile lui Vladimir Putin, liderul rus declara un lucru extrem de important și anume că a supraviețuit la 4 tentative de asasinat și că este în viață doar datorită faptului că se ocupă personal de paza și siguranță sa.

Se pare că după invadarea Ucrainei teama de a nu fi ucis a crescut semnificativ în cazul lui Vladimir Putin, de aceea a înăsprit foarte mult paza și siguranța.

Această teamă a lui Vladimir Putin de a nu fi ucis l-a făcut să se izoleze din ce în ce mai tare atât de realitate cât și de persoanele din jurul său.
Comentarii
  • Dar ce este cu poza asta? Soldatii raniti stau drepti in fata lui Putin? O aiureala…e spital sau statiune balneara?

  • Voi ati inteles? putin vrea sa arate rusilor pe posturile de televiziune ca soldatii rusi sunt bine tratati in spital si au suferit niste rani usoare si le este foarte bine. De ce nu se duce putin la un spital de mutilati in razboi si sa dea imagini la televizor in Rusia? la 30 de mii de familii ruse le-au murit soldati pe front si altii sunt mutilati pe viata dar poporul rus crede ca presedintele lor face bine cu razboiul De ce nu se duce putin in Ucraina sa-si stranga cadavrele rusilor care zac pe campuri si ii ingroapa ucrainienii , poate izbucni si o epidemie grava din cauza cadavrelor rusilor ori ucisi de ucrainieni ori ucisi de rusii lor pentru ca soldatii rusi grav raniti sunt impuscati de rusi si abandonati

Adauga un comentariu