Razboi în Ucraina

Vladimir Putin, dezvăluiri șocante! Războiul din Ucraina ar putea dura și 20 de ani

Publicat: 12 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vladimir Putin dezvăluiri șocante Războiul din Ucraina ar putea dura și 20 de ani
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ținut un discurs care a neliniștit mapamondul

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ținut un discurs care a neliniștit mapamondul. Liderul de la Kremlin s-a arătat dispus să urmeze modelul țarului Petru cel Mare. Lupta sa de 21 de ani i se pare un exemplu de urmat.

În  cadrul unei întâlniri cu tinerii antreprenori din Rusia, Vladimir Putin a început să le povestească despre reușita țarului Petru cel Mare. Cu ocazia aniversării a 350 de ani de la nașterea fostului conducător, Liderul de la Kremlin le-a spus care a fost istoria sa. Acesta a purtat un război de 21 de ani împotriva Suediei, realitate care i se pare un tipar bun și în cazul invaziei Ucrainei.

„Tocmai am vizitat o expoziţie consacrată celei de-a 350-a aniversări a lui Petru Cel Mare. Este uimitor, dar nu s-a schimbat aproape nimic (…). Petru cel Mare a purtat Războiul din Nord timp de 21 de ani. Ai impresia că, luptând împotriva Suediei, lua ceva. Nu lua nimic, el lua înapoi”, le-a spus Vladimir Putin tinerilor.

Vladimir Putin, hotărât să lupte! Nu ține cont de sancțiuni, ci doar de victorie

Urmând modelul lui Petru cel Mare, Putin pare să fie dispus să facă orice pentru a cuceri Ucraina. Sancțiunile nu par să-l sperie și ar putea să se retragă doar ca să-și refacă forțele. Dovadă în acest sens este faptul că nu va opri sondele de petrol, chiar dacă statele occidentale i-au impus.

„Se pare că ne revine, de asemenea, să luăm înapoi şi să consolidăm. Da, au existat epoci în istoria ţării noastre în care am fost obligaţi să dăm înapoi, dar doar pentru a ne reface forţele şi a merge înainte”, a adăugat președintele Rusiei.

Adauga un comentariu