Magazin

Vloggarita Marilu Dobrescu în vizită la studioul de videochat Models4Models

Publicat: 04 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marilu este o persoana foarte cunoscuta in industria online, cu foarte multi urmaritori pe Instagram si pe Youtube si in urma cu ceva timp a  deschis o serie de vlogguri tip documentar despre meseriile din prezent . Unul  din vloggurile din aceasta serie a fost despre meseria de model videochat . Industria videochatului este in crestere si pentru multi tineri reprezinta o optiune de a avea un job foarte bine platit cu un program flexibil. 

  Studioul de videochat  din Bucuresti Models4models si-a deschis portile pentru Marilu si pentru a vedea exact ce presupune acest job ea a fost model pe o platforma non adult pentru aproximativ 4 ore. 

 Models4Models a raspuns tuturor intrebarilor puse de faimoasa vloggerita. Romania este pe primul loc pe plan mondial la nivelul incasarilor si lunar aceasta industrie contribuie semnificativ la bugetul de stat . 

  Conditiile de lucru la studioul de videochat Models4Models sunt unele de exceptie si lista de beneficii pentru modelele care colaboreaza cu studioul de acasa sau din locatia din centrul Bucurestiului este una impresionanta. Modelele de videochat ajung sa castige si pana la 25.000$/ lunar, asta punand  acest job pe lista celor mai mai bine platite locuri de munca in randul tinerilor intre 21-28 ani. 

 Daca ai intrebari legate de jobul de model videochat poti afla foarte multe informatii pe site ul https://www.models4models.ro/

Adauga un comentariu