Economic Local

Volkswagen burdușit cu țigări de contrabandă

Publicat: 09 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Volkswagen burdușit cu țigări de contrabandă

Echipele din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit 11.880 țigarete de contrabandă în valoare de peste 8.500 lei ascunse în rezervorul autoturismului. Acestea erau ascunse de un cetățean din R. Moldova care intenționa să le introducă ilegal în țară.
În urmă cu două zile s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în țară, R.V., cetățean din R. Moldova, în vârsta de 27 de ani. Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în Lituania.

Țigări confiscate și amendă usturătoare pentru contrabandist

„În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în rezervorul și în aripa spate a autoturismului, cantitatea de 11.880 țigarete de diferite mărci, proveniența R. Moldova”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Țigările în valoare totală de 8.500 lei au fost confiscate, iar oamenii legii au trecut la sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Adauga un comentariu