BZI LIVE

LIVE VIDEO – Vom asista în 2021 la un număr mare de insolvențe și falimente, din cauza pandemiei COVID-19? Discuţie cu Eduard Pascal, practician în insolvență, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 05 apr. 2021

Marți, 6 aprilie 2021, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent Eduard Pascal, practician în insolvență, din Iași. Temele de discuție din cadrul emisiunii vor fi despre insolvență și faliment, două situații diferite în care ajung firmele care au probleme financiare, la ce să ne așteptăm în anul 2021 din acest punct de vedere. Astfel, numărul insolvențelor și falimentelor va creşte în acest an? Își mai revin firmele care sunt în insolvență sau faliment? Răspunsurile la toate aceste întrebări le veți afla de la Eduard Pascal, practician în insolvență. Specialistul este absolvent al promoției 1993 a Facultăţii de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul UAIC Iași, cu o experientă de 15 ani în sectorul bancar și alți 15 ani în zona firmelor de lichidări, organizări judiciare. În prezent este asociat coordonator al Eurobusiness LRJ SPRL Iași.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu