Sport

„Vom fi masacrați!”. Francezii sunt revoltați, după ce UEFA a stabilit data returului dintre Juventus și Lyon

Publicat: 11 mai 2020

Sezonul din Champions League a fost suspendat în faza optimilor, din cauza pandemiei de coronavirus, până acum fiind cunoscute doar patru echipe calificate în sferturile de finală, iar UEFA pregătește acum calendarul pentru fazele rămase.
Jean-Michel Aulas, președintele lui Olympique Lyon, a anunțat că UEFA a stabilit deja data returului dintre francezi și Juventus, din optimile de finală ale competiției. În tur, Lyon s-a impus la limită, scor 1-0. Manșa secundă ar urma să aibă loc vineri, 7 august.
De asemenea, Aulas a criticat încă o dată decizia autorităților din Franța de a îngheța sezonul din Ligue 1 și de a stabili ierarhia finală în funcție de clasamentul actual. Președintele lui Lyon crede că echipa sa nu va avea nicio șansă în returul de la Torino, dacă nu se va schimba ceva în acest sens.

„Data meciului cu Juventus a fost confirmată pentru 7 august, la Torino, cu porțile închise. Dacă apelul nostru făcut pentru renunțarea la decizia de a îngheța sezonul din Ligue 1 nu va avea succes, atunci Olympique Lyon și PSG vor fi masacrate de echipele care vor avea pregătirea pe care noi nu o avem”, a spus Aulas, la RTL France, citat de „L’Equipe”.

Champions League, în august?!

UEFA nu a făcut încă public calendarul, însă meciurile din Champions League și Europa League ar urma să se reia în august, toate fazele urmând să se dispute în luna respectivă.
Până acum, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor s-au calificat PSG, Atalanta, Atletico Madrid și RB Leipzig.
Celelalte patru echipe calificate se vor stabili în urma meciurilor retur Manchester City-Real Madrid (2-1, în tur), Bayern-Chelsea (3-0, în tur), Juventus-Lyon (0-1, în tur) și Barcelona-Napoli (1-1, în tur)

Adauga un comentariu