Bursa Barfelor

Vrabia mălai visează, iar Mirciulică Labolache – un post călduț! Șăful de clan crede că tătă lumea e proastă!

Publicat: 21 oct. 2020

Babetele bârfitoare încep în forță ediția de astăzi, cu una nouă despre același Mirciulică Labolache, șăful de clan de bătăuși de pren târg. Gurile rele spun că, în ultimele zile, Mirciulică Labolache se tot laudă pren târg, pe la unii, pe la alții, cum că se va pune din nou șăf pe la atop. Mai mult, oamenii răi spun că Labolache insinuează că, odată ce se va ajunge pren scăunelul ăla moale și călduț, va rezolva el mai multe problemuțe pe care le are.

Endevidu’ a mai fost în postul ăsta în mandatul trecut, dar a cam fost mătrășit, ieșind pe ușa din dos după un scandal cât casa. Acu’, Labolache speră să prindă iarăși scăunelul, nu de alta, dar are de scăpat de nește dosărele mai urgente, cu bătăi, cu… știți voi despre ce e vorba acolo! Babetele bârfitoare îl sfătuiesc pe Mirciulică să-și vadă de treaba lui, că minciuna are picioare scurte, iar oamenii nu sunt atât de proști pe cât crede el!

 

 

Comentarii
  • Voi sunteti șocați. Cine e bătăuș, dom’le? Cine? Are omul afaceri, foarte bine, dar nu-l lăsați nici sa respire. Toată ziua, buna ziua, va luați de el, asta-i mârșăvie.

  • Da munciți, fraților, și voi și primiți funcții. Pare logic, nu? Puneți osul la treabă și ajungeți si voi cu afaceri, cu bani și vedeți ce bine e. Atunci nu mai comentați ca proștii că omul muncește pentru ce are.

  • cand scrieti despre smecherul Iasului,marele labar si puscarias cRISTIN ZAMOSTEANU,LINS IN CUR DE CATALINUT BLEAHU-cel ce va ramane fara club!a lua aminte!el are doar franciza!de ce toti handicapatii fara facultate au reusit in viata1zamosteanu!nu merita nimic!un grasut cu parul lins de vaca!iubit de mihai constantin-alt mare intelectual al iasului,alaturi de catalin!sa va uitati cei plang in pumn ca este inchis!doar ca are bani!cica bani!bani in biziunea lor

Adauga un comentariu