Bursa Barfelor

Vrea să angajeze oameni noi în direcție ca să aibă cine să-i termine viloiul de lângă târg

Publicat: 03 sept. 2021

Babetele bârfitoare continuă rubricuța de astăzi cu o altă chestiune de pe la noi din zonă. De data asta, babetele vă zic una scurtă depre Bănuț Propodea, șăfuțul de la derefțiunea de păzit gardurile de la cejău. Zilele astea se coace de un concurs măsluit, cu dedicație, pentru apropiați lui. E vorba de niște posturi de conducere pe acolo. Partea a doua e ca a scos la concurs niște posturi de agenți obosiți, omuleți care să fie puși la gherete. Ei bine, drept răsplată, Propodea o să-i pună să-i facă gardul și să-i termine viloul de pe la Păunel, din Bucium, de pe acolo. Păi așa se face, dom director interimar pe persoană fizică, cu oamenii ce trebuie să păzească gardurile de la giudeț? E frumos ce faci matale acolo?

Comentarii
  • Mari idioti mai sunteti! Da’ directiunea de pazit gardurile din Iasi e mostenirea lu’ Propodea? Ce, el face angajarile cu de la sine putere? Ia mai manati mai, hai, hai!

  • cand se vedeau si ei cu purcelul de craciun,le-ati stricat ploiile…ce rea e lumea asta!
    o gramada de pensionari care se inghesuie la comandament,ca daca tragi ata numai frati,nepoti,cumatri, meseriasi in zugravit,mecanici,sudori,instalatori,astea sunt conditiile care trebuie sa le ai …uitati-va cati lucreaza la viloi

  • Bai smecherilor! Agentii stiu ce salarii invartiti voi astia de la birouri? 8000 lei interimarul,7000 seful de resurse,6500 adjunctul, peste 4000 referentii si pensionarii care sunt sefi de formatii peste 3000. Iar noi agentii care si muncim fara concedii si libere pentru parazitii astia .

Adauga un comentariu