Magazin

Vrei să achiziționezi un Huawei Mate 40 Pro? Află ce trebuie să știi despre acest telefon!

Publicat: 08 iul. 2021

Mult mai mulți oameni optează pentru telefoanele Huawei, mai ales că smartphone-urile din această marcă țin pasul cu tendințele 5G. Brandul a lansat de curând noul model de telefon Pro și anume, Huawei Mate 40 Pro, care are câteva modificări față de varianta precedentă. Dacă ești adeptul esteticii și al pozelor, atunci neapărat trebuie să optezi pentru un telefon Huawei. Acest brand de telefoane a scris istorie datorită camerelor excelente pe care le are. 

Dacă nu ești 100% convins, atunci află mai departe de ce Huawei Mate 40 Pro este o alegere bună pentru tine. 

Ce trebuie să știi despre Huawei Mate 40 Pro:

 

  • Camera este ultra performantă

 

Camera de la Huawei Mate 40 Pro este aproape similară cu cea de la Huawei 40 Pro simplu. Singura diferență majoră este faptul că Huawei Mate 40 Pro are o cameră frontală cu un obiectiv mai larg. În plus, telefonul dispune de o cameră care filmează pe modul wide angle, așa că există posibilitatea să înregistrezi video-uri în 4K cu încetinitorul pe camera principală.

 

  • Trebuie protejat

 

Din punct de vedere al construcției, Huawei Mate 40 Pro este un telefon ca oricare altul. Adică există posibilitatea să se spargă, să se zgârie și să se inunde. Nu rezistă permanent la praf și apă, așa că nu încerca să faci anumite experimente cu el, de exemplu, să-l iei la duș sau la înot. 

Dacă nu ai grijă de el așa cum trebuie, se va deteriora după un timp, ecranul se va umfla și vor aparea zgârieturi. Evită aceste situații neplăcute cu ajutorul unei huse pentru telefon  Huawei Mate 40 Pro de la Brandgsm.ro. Alege una care să se potrivească telefonului tău și astfel vei sta fără grija incidentelor neprevăzute care-l pot distruge. 

 

  • Bateria și modul de încărcare sunt la un alt nivel

 

Huawei Mate 40 Pro are o viteză de încărcare rapidă cu fir și fără fir. Ultimul model de Huawei acceptă o încărcare wireless de 50W și încărcare cu fir de 66W. Dacă oscilezi, de exemplu, între noul model de Huawei și Huawei P 40 Pro simplu, atunci trebuie să știi că primul acceptă încărcare prin cablu de 40W și wireless de 27W. Astfel, Huawei Mate 40 Pro are o viteză de încărcare mult mai rapidă.  

În plus, datorită faptului că Huawei se adaptează cerințelor 5G, Mate 40 vine împreună cu Huawei SuperCharge, singurul model de telefon cu o baterie avansată. 

Este foarte important să te documentezi adecvat înainte să cumperi un telefon nou. În plus, trebuie să știi că Huawei este un brand care este în continuă dezvoltare, așa că este bine să fii conștient că poți alege mereu o versiune nouă și mai bună a telefonului.  

Sursa foto: Pexels.com

 

Adauga un comentariu