Prima pagină » IT&C » Vrei să afli dacă telefonul soției e ascultat. Uite cum iți dai seama
Vrei să afli dacă telefonul soției e ascultat. Uite cum iți dai seama

Vrei să afli dacă telefonul soției e ascultat. Uite cum iți dai seama

04 mart. 2021, 12:57,
BZI.ro, în IT&C

În ultimul timp vedem tot mai multe căutări de genul vreau să ascult telefonul soției sau al soțului. În primul rand trebuie să vă spunem că acest lucru este ilegal și se pedepsește cu închisoarea de la 2 până la 7 ani. Dar dacă altcineva iți asculta telefonul soției. În continuarea vom afla cum ne putem da seama dacă telefonul tău sau al soției este ascultat.

Cum iți dai seama că telefonul tău sau al soției este ascultat

Fiecare persoană are un telefon mobil. În zilele noastre, aproape nimeni nu iese din casă fără telefon mobil. Oamenii folosesc telefoanele atât de des încât sunt deja complet dependente de ele.

În ultimul timp a devenit foarte ușor să spionezi telefonul altcuiva. Dacă credeți că cineva dorește să vă citească mesajele și să asculte despre ce vorbiți, atunci este probabil să o facă deja. Există destul de multe motive pentru ascultarea conversațiilor telefonice ale altor persoane. Un soț gelos, rival, șef nebun, sau un hacker.

Din fericire, există modalități care permit, dacă nu pentru a preveni interferențele cu spațiul personal, atunci cel puțin vă oferă un semnal în timp cu privire la aceasta.

Deci, ce ar trebuii să faceți dacă suspectați că soțul vă asculta telefonul? În primul rând, nu trebuie să deschideți SMS-uri de la apelanți necunoscuți și să răspundeți la un numere necunoscute.

Apoi, trebuie să acordați atenție telefonului dumnevoastră și comportamentului acestuia și, după aceea, să vă gândiți dacă să luați măsuri sau nu.

Cum iți dai seama dacă telefonul tău e spionat

  1. Baterie fierbinte. Bateria telefonului este unul dintre primii indicatori că telefonul dvs. este compromis. Dacă nu utilizați o perioada de timp telefonul și este cald sau chiar fierbinte, înseamnă că este încă în uz. Căldura bateriei provine în principal din utilizarea telefonului.
  2. Bateria telefonul se descarcă foarte repede. Dacă trebuie să vă încărcați telefonul mai des decât ați făcut-o înainte, este posibil să fiți spionați. Este posibil că telefonul să fie monitorizat și când este blocat, acesta poate înregistra conversații din jurul lui tot timpul. Fiți atenți însă la cât de vechi este telefonul. În timp, timpul de încărcare a bateriei scade și acest lucru nu depinde de prezența sau absența a unui program de spionat.
  3. Oprirea telefonului durează mult. Dacă când opriți telefonul observați o întârziere, lumina de fundal rămâne aprinsă mult timp sau poate telefonul nu se oprește deloc, atunci cel mai probabil există un program ciudat. Deși, totul poate fi atribuit funcționarii defectuoase a dispozitivului sau virușilor.
  4. Activitate ciudata a telefonului. Dacă telefonul se aprinde brusc când acesta este blocat, apar anumite aplicații necunoscute, dispozitivul repornește sau se oprește automat – acesta este un semnal clar că altcineva controlează dispozitivul.
  5. Zgomot de fundal. Când vorbești la un telefonul ascultat, se aud deseori interferențe, asemănătoare cu clicurile, descărcările de energie electrică, ecourile. Desigur, acest lucru ar putea fi doar zgomot de linie sau probleme de telefon. Dar dacă se repetă tot timpul, atunci sunteți ascultați.
  6. Verificați coșul de gunoi. Telefoanele samsung au un coș de gunoi. Dacă găsiți poze pe care sunteți sigur că nu sunt făcute de voi atunci cel mai probabil exista un program care vă controlează telefonul.
  7. Obțineți ajutor . Dacă aveți suspiciunea că sunteți interceptat și, de asemenea, dacă este confirmat de mai multe dintre punctele de mai sus, nu ezitați, contactați poliția pentru ajutor.

De fapt, este extrem de puțin probabil să fiți ascultați. Chiar dacă ați găsit multe dintre elementele de mai sus pe telefon, toate pot fi atribuite altor motive – funcționarea necorespunzătoare a dispozitivului, firmware incorect, baterie veche, conexiune slabă, viruși. Dar, în orice caz, dacă prea multe puncte coincid, este posibilă și interceptarea audio.

Coduri care iți pot indica că telefonul e ascultat

Chiar dacă nu iți pot zice cu exactitate dacă telefonul tău e ascultat, aceste coduri te pot ajuta să-ți dai seama dacă cineva a umblat la el. În primul rand ar trebuii să fii sigur dacă telefonul tău este original și nu e contrafăcut.

* # 21 # – iți arata dacă cineva a redirecționat apelurile sau mesajele de pe telefonul tău

* # 62 # – iți arata numărul de telefon pe care au fost redirecționate apelurile sau mesajele

## 002 # – oprește toate redirecționările apelurilor și a altor servicii. Din acest moment doar tu poți primii apelurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *