Magazin

Vrei să câștigi mai mult din videochat? Preziosa te învață gratis engleză!

Publicat: 20 sept. 2021

Toate fetele care vin să se angajeze în videochat vor mai mulți bani. Și mai repede, dacă se poate. Sigur că e posibil lucrul ăsta. Dar cu niște condiții. Pentru că nici măcar în videochat în Iași banii nu cad chiar din cer. E nevoie să faci și tu ceva pentru ei.

Una din condițiile succesului în domeniul ăsta e cunoașterea limbii engleze. Cu cât o stăpânești mai bine, cu atât cresc șansele să crești în încasări. Hai să-ți explicăm legătura dintre aceste două lucruri! Și cum te ajutăm la Preziosa, cel mai mare studio de videochat din Iași, să înveți mai bine limba asta.

Faci mai mulți bani prin conversații

Videochatul de stil vechi se baza mult pe nuditate. Încă mai sunt fete care lucrează așa și e libera lor alegere. Respectăm opțiunile fiecărui model. Totuși, domeniul ăsta a evoluat foarte mult. La Preziosa, lucrăm mult cu site-urile premium, cum ar fi LiveJasmin sau Flirt4Free. Aici sunt membri cu mai mulți bani, care își doresc experiențe mai speciale decât pe site-urile cu nuditate la liber. Asta înseamnă conversații, discuții pe diferite teme, alese de tine sau de ei.

Cei mai mulți dintre acești membri sunt americani, australieni, canadieni. Deci din țări unde se vorbește în mod curent engleza. Ca să poți să comunici bine cu ei, ai nevoie să știi bine limba respectivă. Cât mai multe cuvinte și măcar regulile de bază în gramatică, să te poți exprima destul de cursiv.

Știm din experiență că multe fete preferă să nu vorbească deloc cu membrii lor nu pentru că le lipsesc cunoștințele de engleză. Ci pentru că nu stăpânesc îndeajuns de bine gramatica ei. Și le e jenă să nu se facă de râs. Aici intervenim noi, trainerele de la Preziosa. Ce facem în astfel de cazuri? În primul rând îți spunem că e ok, e normal să se întâmple așa. Dar că nu are de ce să-ți fie rușine.

Important e să încerci să-ți îmbunătățești partea asta de conversații. Unii membri chiar te apreciază mai mult dacă văd că te străduiești. Încearcă să te ajute și ei în discuții. Îți explică unele cuvinte, te corectează un pic, ca să vorbești mai bine data viitoare. Noi suntem însă cel mai important sprijin al tău. Fiindcă te susținem în mod direct să înveți limba asta.

La Preziosa, te ajutăm să vorbești bine engleza

Tocmai pentru că aspectul ăsta e atât de important în câștigurile tale, la Preziosa e una dintre prioritățile noastre. Colaborăm cu o profesoară de prestigiu, din Marea Britanie, care vine chiar la sediul studioului pentru a preda modelelor. Stai liniștită, nu o să te punem să participi la grupul fetelor avansate. Sunt și multe modele ca tine, care cunosc doar lucrurile de bază din limba asta. Doamna profesoară știe să lucreze și cu începătoarele, fără probleme. O să vezi că porniți de lucrurile elementare și apoi tot faceți progrese. În câteva lecții deja o să simți diferența.

După ce te simți confortabilă la nivelul de începătoare, treci la cel mediu. La asta te ajută și experiența conversațiilor pe care le ai la program, zilnic, cu membrii tăi. Îți exersezi tot timpul engleza și ajungi să te autocorectezi pe loc, să îți dai seama și singură unde ai nevoie de îmbunătățiri.

Apoi, dacă vrei, mergi și la avansați. Spunem “dacă vrei”, pentru că la Preziosa totul ține de alegerea ta. Depinde doar de tine dacă optezi pentru lecțiile astea. Noi doar îți spunem că te ajută la încasări și că merită să le faci. Mai ales că sunt plătite de noi, deci le primești gratis, cadou din partea studioului. Totodată, poți conta pe suportul trainerelor noastre. Îți pot vorbi în engleză, te pot ajuta la început cu tastarea conversațiilor către clienți, până te descurci mai bine pe cont propriu.

Important e ca tu să vrei să faci treabă și să fii ambițioasă. În rest, vezi că îți punem totul la dispoziție ca să-ți fie bine. De asta și suntem convinse că o să facem o echipă excelentă și că o să îți îmbunătățești engleza mai repede decât crezi. Hai să ne vedem la Preziosa, să ne spui dacă vrei lecții gratuite și cât de mulți bani vrei să câștigi din videochat în Iași!

Contact Preziosa videochat Iași

Tel: 0740.234.235

 

Comentarii
Adauga un comentariu