Local

Vremea în Iași, în perioada 7-13 februarie 2022. Cod galben de vânt, anunțat de ANM

Publicat: 07 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vremea în Iași în perioada 7-13 februarie 2022. Cod galben de vânt anunțat de ANM
Vremea în Iași, în perioada 7-13 februarie 2022, va fi predominant închisă, cu vânt puternic și șanse ridicate de precipitații

Vremea în Iași, în perioada 7-13 februarie 2022, va fi în general închisă, cu șanse ridicate de precipitații și cu intensificări ale vântului. Prognoza emisă de ANM arată și faptul că valorile din termometre vor fi în normalul termic al perioadei

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo, valabilă pentru săptămâna 7-13 februarie 2022, pentru localitățile din județul Iași. În toată această perioadă, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse ridicate de precipitații, dar și cu intensificări ale vântului. De altfel, pentru marți, 8 februarie 2022, ANM a emis o avertizare de cod galben de vânt, valabilă între orele 5:00- 20:00 pentru județele din Estul țării.

Iată cum va fi vremea în Iași, în perioada 7-13 februarie 2022

Astăzi, 7 februarie 2022, vremea la Iași va fi ceva mai închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi ridicate. Vântul va sufla cu putere și spre seară, în timp ce șansele de precipitații se vor menține ridicate.

Marți, 8 februarie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla cu putere, în timp ce șansele de precipitații se vor menține ridicate. Spre seară, vremea va fi închisă, în timp ce vântul va sufla în rafale, iar șansele de precipitații se vor menține ridicate. În perioada similară din 2021, vremea la Iași a fost ceva mai rece.

Vreme închisă la mijlocul săptămânii

Miercuri, 9 februarie 2022, vremea la Iași va fi în general închisă, cu șanse ridicate de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius în termometre. Vântul va sufla în rafale, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată.

Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle în rafale. Joi, 10 februarie 2022, ieșenii vor avea parte de temperaturi cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse. Spre seară, vremea se va menține închisă. Vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute.

Vreme ceva mai frumoasă spre finalul săptămânii

Vineri, 11 februarie 2022, ieșenii vor avea parte de valori ceva mai ridicate în termometre. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute. Spre seară, vremea la Iași va fi ceva mai închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea din aceste zile se va menține în nota celei din săptămâna anterioară.

Sâmbătă, 12 februarie 2022, vremea la Iași va fi închisă, cu șanse ridicate de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, n timp umiditatea aerului va fi ridicată. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi în continuare ridicate.

Vreme închisă în ultima zi a săptămânii

Duminică, 13 februarie 2022, în ultima zi a săptămânii, vremea va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Astfel, vremea în Iași, în perioada 7-13 februarie 2022, conform ANM, va fi în general închisă, cu valori specifice acestei perioade.

Adauga un comentariu