Local

Vremea rea face ravagii în Iași! Un copac a căzut peste o maşină – FOTO, VIDEO

Publicat: 12 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vremea rea face ravagii în Iași Un copac a căzut peste o maşină - FOTO VIDEO
Copac căzut peste o mașină în municipiul Iași (9)

Vremea rea face ravagii în municipiul Iași. Din cauza vântului puternic din aceste momente, în municipiu s-a semnalat un incident.
Un copac a căzut peste un autoturism de pe strada Argeş din cartierul Alexandru, solicitându-se intervenţia ISU Iași. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că, din fericire, nu s-a înregistrat nicio victimă. Singurele pagube au fost de ordin material, maşina necesitând reparaţii consistente.

Vreme rea în judetul Iași

Incepand de ieri, 11 februarie 2021, in judetul Iași dar si in alt judete din România se află in vigoare mai multe atentionari de vreme nefavorabilă. Vremea va fi deosebit de rece, cu intensificări ale vântului 50-65 km/h, ninsori temporar viscolite și polei. Conform ANM, în vestul, nordul, nord-estul și centrul țării, vremea se va răci brusc, iar în noaptea de 11 spre 12 februarie va fi ger.

Treptat, vor predomina ninsorile, la început în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și zonele montane, apoi și în Dobrogea și cea mai mare parte a Munteniei și se va depune strat de zăpadă, pe alocuri consistent.

Adauga un comentariu