Stiri Turism

Vremea se schimbă radical. Temperatura scade până la limita îngheţului

Publicat: 30 oct. 2019

Vremea se schimbă radical. Anunţ de ultimă oră făcut de meteorologi. Zilele cu soare devin istorie. Specialiştii anunţa ce vremea întoarce foaia, respectiv se schimbă radical în toată ţara. Temperaturile vor scădea foarte mult, chiar la pragul de îngheţ. Pe timpul zilei, cele mai afectate zone vor fi cele sudice, urmând ca noaptea în zona de nord şi nord-est să fie foarte frig.

Temperaturile minime vor scădea până la -5 grade

De asemenea, spun meteorologii, temperatura minimă urmează să ajungă până la -5 grade. În plus, vor apărea şi înnorări şi vor fi precipitaţii de ploaie în toată ţara, însă nesemnificative cantitativ. De asemenea sunt condiții ce ceață.

Joi, 31 octombrie, vreme extrem de rece

Vremea va fi extrem de rece, joi, 31 octombrie, la fel ca şi în ziua precedentă. De asemenea, vor fi şi precipitaţii. Meteorologii anunţa că la munte precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare, iar în celelalte zone va ploua. Temperatura maximă va ajunge până la 12 grade, în timp ce cele minime vor scădea până la -5 grade în jumătatea de nord a ţării.

Vremea se schimbă radical. Cum va fi vremea vineri, 1 noiembrie

Administraţia Naţională de Meteorologie vine cu veşti puţin mai bune comparativ cu ziua precedentă, astfel că prima zi din luna noiembre aduce temperaturi ceva mai ridicate în mijlocul zilei, iar precipitaţiile vor încep să se amelioreze. Dacă cu o zi înainte, meteorologii anunţau zăpadă la munte şi ploaie în restul regiunilor, ei bine, vineri precipitaţiile se restrâng. Chiar şi aşa, înnorările persistă în mai multe zone din ţară.

Vântul va fi ceva mai puternic în sudul Banatului, dar şi pe crestele montane înalte. Aşa cum spuneam, pe timpul zilei temperatura va mai creşte puţin, însă în rest, temperatura minimă rămâne stabilită la -5 grade, la fel ca în ziua precedentă.loading...

Adauga un comentariu