Bursa Barfelor

Vremuri grele pentru un medic important din târg. E foarte apropiat de purtătorii de uniformă

Publicat: 03 iun. 2020

Babetele bârfitoare încheie rubricuța de astăzi cu o treabă din lumea medicalo- polițistă a târgului ăsta. O madam doftoreasă care își face veacul pe lângă băjeții de la puliție a ajuns să scoată vreo sută de milioane pe lună ca lovele pentru toți ăia pe care-i are în listele sale. Madama doftorească Găbița cu Stole și-a trecut foarte mulți pacienți pe liste chiar dacă pulițiștii noștri s-au săturat de ifosele ei și au cerut alt doctor mai competent oleacă. Numai că fumeia nu s-a lăsat și îi ține în continuare pe hârtie pe oameni ca să mai scoată un ban de la stat pe seama lor. Madama Găbița crede că are spatele asigurat, numai că cică se pregătesc vreo doi mai nervoși pe ea să i-o coacă bine de tot.

Comentarii
  • Dorm autoritatile si cei care ar trebui sa se ocupe de aplicarea legii, ca daca o ei la scuturat, pica niste incalcari grosolane! Si apoi, cum vine asta, pe lege? comisar sef de politie privat cu cabinet privat?! Ce spune legea???

  • De ce se comenteaza fara a se cunoaste situatia unui om indiferent care ar fi acela? Cine stie de ilegalitati este liber sa se adreseze justitiei, iar daca nu le pune pe masa auutoritatilor poate avea surprize, ex. „tainuire”.

  • Rubrica „Babele barfitoare” e plina de comentarii de prost gust, gretoase chiar, fara nici un fel da haz! Lasati-o balta cu tampeniile.

Adauga un comentariu