Cancan

Vulpița a pus ochii pe un bărbat celebru. Cum a reacționat când Mirela Vaida i-a rostit numele

Publicat: 07 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

„Vulpița de la «Acces Direct» își lasă soțul pentru un alt bărbat?!” – aceasta este întrebarea pe care mulți dintre susținătorii cuplului au avut-o după ce au văzut ultima ediție a emisiunii de la Antena 1. La un moment dat, Mirela Vaida a rostit numele celui pentru care invitata ei l-ar lăsa pe partenerul său de viață, Viorel Stegaru, iar aceasta a reacționat imediat.

După ce zilele trecute, Vulpița de la „Acces Direct” a cerut divorțul în direct, la TV, mai apoi ea a continuat să își susțină decizia importantă. Mirela Vaida a bănuit că Rafaelo, artistul alături de care „vedeta Antenei 1” a lansat de curând o melodie, ar fi motivul pentru care aceasta își dorește să pună punct mariajului cu Viorel Stegaru.

„Ți-au luat puțin mințile succesul, YouTube-ul, Rafaelo? Ți-a dat el de înțeles că ar vrea mai mult decât o colaborare profesională?”, a întrebat-o Mirela Vaida pe Vulpița, care a negat imediat această ipoteză: „Nu, nu!”.

Încercând să afle motivul pentru care vrea să se separe de soțul ei, moderatoarea emisiunii a continuat: „Și atunci de ce nu îl mai vrei pe Viorel?”, însă, Veronica Stegaru a răspuns sec: „Nu-l mai vreau”. Ulterior, Mirela Vaida a mai întrebat-o: „Ai găsit pe altcineva?”, iar soția-vulpiță a reacționat cu celebra replică a soțului ei, respectiv: „Să zicem că da, să sperăm că nu”, după care a dezvăluit că, deși stă în aceeași casă cu Viorel Stegaru, în prezent ei nu vorbesc.

„Vrei să îi dai o lecție să nu se mai comporte urât cu tine? E cu botul pe labe acum, știi”, a continuat cunoscuta prezentatoare TV, fără însă să afle de la invitata sa motivul pentru care nu își dorește să mai rămână alături de soțul ei, Viorel Stegaru.

La două zile de la lansarea piesei „Doi îndrăgostiți lulea”, Rafaelo și Vulpița de la „Acces Direct” rămân pe locul 1 în trending pe YouTube.

Adauga un comentariu