Cancan ultimă oră

Vulpița de Acces Direct, comportament șocant față de fiica ei. Cum a reacționat Veronica Stegaru, atunci când și-a văzut fetița

Publicat: 06 iun. 2020

Vulpița de la Acces Direct a spus în repetate rânduri că își iubește fiica extrem de mult și își dorește să o aducă alături de ea, în Capitală. Cu toate acestea, în ziua de 1 iunie, atunci când a plecat la Blăgești alături de Viorel și echipa de la Antena 1 pentru a-i face micuței Maria o surpriză, Veronica Stegaru a afișat un comportament destul de rece față de micuța Maria.

Vulpița de la Acces Direct a mers la Blăgești de 1 iunie, pentru a-i face fiicei sale o bucurie. Cu toate acestea, telespectatorii emisiunii au fost șocați să vadă că Veronica Stegaru are un comportament destul de rece cu micuța Maria.

În momentul în care a văzut-o pe fetiță, Vulpița nu s-a bucurat atât de tare pe cât se așteptau oamenii, ci doar i-a spus: „Vino la mama” și i-a oferit în dar ursulețul de pluș pe care i-l adusese drept cadou de 1 iunie.

Vulpița de la Acces Direct, comportament rece cu fiica sa

După ce Vulpița a avut o atitudine ușor indiferentă față de revederea cu fiica ei, Maria, telespectatorii au putut observa un detaliu extrem de important. Mai exact, nici micuța nu s-a arătat a fi foarte atașată de mama ei, căci de-abia a recunoscut-o și a lăsat-o să o îmbrățișeze, pentru câteva secunde.

Vulpița a continuat să-i spună micuței ce anume i-a mai adus, de 1 iunie. „Ți-a adus mama ursuleț, o poșetă și cercei” îi spunea vedeta de la Acces Direct, în timp ce îi oferea aceste lucruri fiicei sale. Maria, însă, nu avea nicio reacție, pesemne că s-a obișnuit, biata de ea, cu absența mamei sale.

Adauga un comentariu