Cancan

Vulpiţa de la Vaslui, decizie neaşteptată. S-a întors acasă fără soțul ei

Publicat: 03 iun. 2020

Vulpița de la Vaslui s-a întors acasă, pe plaiurile sale natale, însă fără Viorel. Bărbatul a mers separat, cu o altă mașină, către mama lui. Veronica Stegaru s-a întors acasă. Cuplul Stegaru s-a destrămat, însă cât va mai dura apariția lor la TV? Cei doi sunt despărțiți, așa că au mers pe drumuri diferite.

Vulpița de la Vaslui s-a întors la Blăgești unde mama ei a așteptat-o cu ciorbă de pasăre, dar și cu mici la grătar. „Sunt fericită că o văd pe mami, pe tata, pe fratimio, pe soră-mea. Avem corcoduși, vișini, mama face rost de cireșe. O să merg și la cosit”, a transmis Veronica.

Vulpița a fost primită ca o regină de părinții ei. Oamenii au îmbrățișat-o cu ochii în lacrimi pe copila lor. Veronica a venit cu mașina încărcată de cadouri. Fata a adus familiei tort, prăjituri și chiar un televizor. Veronica Stegaru mai are o soră, dar și un frate mai mic. Fata nu și-a mai văzut familia de cinci ani.

Veronica Stegaru a intrat cu sandalele cu toc prin grădina îngrijită de părinți. Vulpița și-a luat repede papucii de casă pentru a se putea plimba cu bicicleta. „Gata, nu mai sunt doamnă de București!”, a transmis Veronica Stegaru.

Fata a spălat vasele în care au mâncat, apoi a mers să călărească căprița „Alunița”. Veronica Stegaru a încheiat vizita la părinții săi, după ce le-a cerut părerea despre Viorel. „Nu e prea muncitor! Nu faci casă cu el”, au încheiat părinții Vulpiței.

Adauga un comentariu