Cancan

Vulpița filmată în ipostaze intime cu amantul. Imaginile cu cei doi circulă pe internet

Publicat: 12 aug. 2020
Vulpița filmată în ipostaze intime cu amantul
Pe internet circulă un videoclip în care Vulpița își face de cap cu amantul

Vulpița filmată în ipostaze intime cu amantul. Veronica, soția lui Viorel Stegaru, este protagonista unei înregistrări cu scene intime. Tânăra din Blăgești a fost filmată de o a treia persoană care asista la partida dintre cei doi. Totul s-ar fi petrecut înainte de a deveni celebră pentru o țară întreagă.

Vulpița lui Viorel a fost filmată în ipostaze mult prea intime cu un amant. Imaginile cu cei doi circulă deja pe internet. Cei dsoi soți din Blăgești sunt protagoniștii unui nou subiect incendiar. Se pare că Vulpița ar apărea într-un clip destinat exclusiv adulților.

Vulpița filmată în ipostaze intime cu amantul

Imaginile cu ea și amantul ei circulă pe unul din cele mai cunoscute site-uri unde sunt postate zilnic filmulețe pentru adulți. Cum era de așteptat, la notorietatea Vulpiței, videoclipul a devenit deja viral. Din motive lesne de înțeles nu putem reda aici imaginile cu Vulpița și respectivul bărbat. Mai ales că cei doi sunt filmați în timp ce întrețin raporturi intime.

Scenele cu pricina ar fi fost filmate undeva în natură, pe un câmp, și pare a fi de anul trecut. În timp ce Vulpița era în focul pasiunii cu altcineva decât Viorel, un al treilea bărbat filma întreaga scenă. La un moment dat, Veronica îi cere celui care a filmat să șteargă clipul, iar acesta îi promite că nu-l va posta nicăieri. Și totuși, în cele din urmă clipul a „scăpat” fiind văzut de foarte multe persoane.

La un moment dat, amantul o întreabă pe Vulpița când să mai vină la ea. Iar Veronica îi răspunde că nu știe, deoarece bărbatul ei este acasă, referindu-se la Viorel.

Au devenit vedete în câteva luni

Veronica și Viorel au devenit de mai bine de 8 luni cele mai cunoscute personaje TV din România. Cei doi s-au lansat la Acces Direct, emisiune prezentată de Mirela Vaida la Antena 1. Vulpița a apărut prima oară la televizor acuzând că a fost violată. Apoi s-a dovedit că soția lui Viorel Stegaru a mințit. Însă de atunci, povestea lor de dragoste a ținut lumea în fața micului ecran luni întregi.

În urmă cu aproape o lună, emisiunea Acced Direct a fost suspendată după ce Vulpița și Viorel au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Cei doi au fost nevoiți să stea în izolare și toată echipa de la Acces Direct a intrat în pauză pentru mai bine de o săptămână. Din fericire, în afară de ei și alți doi angajați de la Antenă, nimeni nu a mai fost infectat.

Rămâne de văzut ce explicații va da Vulpița după ce a fost filmată în ipostaze intime cu amantul. Cu siguranță, lui Viorel Stegaru nu îi va pica bine această poveste.

Adauga un comentariu