Cancan ultimă oră

Vulpița, încolțită! Cine este tatăl copilului ei: „Eu am mușcat-o de gât. Ea mă iubește”

Publicat: 05 nov. 2020
Vulpița în platoul emisiunii Acces Direct
Vulpița în platoul emisiunii Acces Direct

Ies la iveală noi detalii în cazul Vulpiței și a lui Viorel. Soții Stegaru au venit din nou la Acces Direct, de data aceasta cu o nouă problemă. Se pare că doi dintre vecinii săi o acuză că poartă în pântece copilul unui alt bărbat, Costel! Ce a declarat el! Vulpița și Viorel nu mai au liniște după ce au plecat de la Blăgești. Soții Stegaru sunt atacați din toate părțile, iar asta se întâmplă acum, după ce Veronica e însărcinată pentru a doua oară.

Costel, declarații în direct despre copilul din pântecele Vulpiței!

Ieri, mama lui Viorel a declarat că una dintre vecinile sale, Cătălina, a mărturisit că Vulpița ar purta în burtă copilului lui Costel, partenerul său, iar astăzi el a intrat în direct să facă lumină în acest caz.

Bărbatul susține într-adevăr că Vulpița a întreținut relații sexuale cu el, iar ea a rămas însărcinată, iar acum vrea chiar să facă testul de paternitate și să dovedească acest lucru.

Costel susține că Veronica e îndrăgostită de el!

Mai mult de atât, Costel mărturisește că Veronica e îndrăgostită de el, iar de fiecare dată când îl vedea încerca să fie în centrul atenției.

”A stat o săptămână acasă la mine la deal. Eu am mușcat-o de gât. Ea mă iubește”, a spus Costel la Acces Direct!

În ecuație intră și Cătălina, partenera bărbatului și cea care se dădea drept prietena Vulpiței, iar aceasta e decisă ca ea să ia bebelușul care urmează să se nască și să-l crească alături de tatăl copilului.

Viorel Stegaru și-a bătut mama! Acuzații grave făcute în direct

Viorel Stegaru și-a bătut mama, femeia extrem de nervoasă i-a adus acuzații grave fiului ei. Ilinca Stegaru a venit la București pentru a-i lua pe cei doi acasă, la Blăgești. Situația a degenerat rapid, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Femeia își acuză propriul fiu că ar fi bătut-o cu mult timp în urmă.

Viorel Stegaru și-a bătut mama!

Ilinca Stegaru a venit la București pentru a-i aduce pe cei doi soți acasă, lângă fetița lor care le duce dorul. Femeia a venit cu gânduri bune, însă situația a degenerat, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Ilinca Stegaru își dorește să facă pace cu Viorel și Vulpița, însă cei doi refuză să se întoarcă la Blăgești. Vulpița a susținut odată cu întoarcerea lor la București faptul că doamna Ilinca i-a spus să avorteze copilul pe care-l poartă în pântece.

Extrem de nervoasa, femeia a făcut acuzații grave și a spus că Viorel a sărit să o bată. Nu a durat mult timp, iar Viorel a și reacționat. ”M-ai bătut, ai dat cu palma în mine. Ai ridicat palma asupra mea. De ce m-ai bătut?”, a spus Ilinca fiului său în platoul emisiunii, care i-a făcut celebri pe soții Stegaru.

Bărbatul susține că femeia care i-a dat viață a obligat-o pe Vulpița să facă avort. Odată cu întoarcerea ei în Capitală, Vulpița a susținut faptul că soacra ei i-a sugerat să nu păstreze copilul, pe motiv că nu este al lui Viorel Stegaru. Doamna Ilinca a venit la București pentru a lămuri lucrurile, dar și pentru a-i da un răspuns Vulpiței.”Veronica minte, nu eu am vrut să facă avort. Ea a vrut”, a spus doamna Ilinca, atunci când a venit la București, ca răspuns la acuzațiile aduse de Veronica.

Mama lui Viorel tună şi fulgeră

Din spusele Veronicai, aceasta a trăia o viață de calvar pentru o proaspătă graviduță. Mai mult, doamna Ilinca, soacra sa, i-ar fi propus să facă avort și o bănuiește că sarcina ar fi făcută cu altcineva.

Doamna Ilinca, mama lui Viorel infirmă acuzațiile aduse de către cei doi soți și susține că nu i-a propus Veronicăi să facă avort. Vecina care venise în curte, la apă, ar fi adus vorba și doar atunci s-a purtat o discuție înțiată de către aceasta.

Mama lui Viorel vrea că sarcina să fie dusă la bun sârșit și cei doi să își găsească de muncă că să-și crească și fata cea mare, pe Măria, care mereu a fost lăsată în spate de către tinerii soți Stegru.

Unii dintre vecinii lor din Blăgești susțîn că, de fapt, nu au plecat din cauza socrilor, ci au fugit de muncă. Mai mult, părințîi lui Viorel Stegaru au văzut înregistrarea cu Vulpița care apare în timp ce face sex cu un bărbat și vorbesc despre următoarele partide fierbinți.

“Ei au văzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niște băieți și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul, deloc. Are și dreptate”, a declarat unul dintre vecini sub protecția anonimatului, relatează publicația vremeanoua.ro.

Adauga un comentariu