Cancan

Vulpița, out de la Acces Direct! Kanal D o „fură” de la Antena 1?!

Publicat: 03 iun. 2020

Într-un interval relativ scurt de timp, Veronica Stegaru – Vulpița din Vaslui – a reușit să intre în atenția publică, iar emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1 a fost o adevărată rampă de lansare. Dar totul are un sfârșit, iar colaborarea cu Antena 1 devine amintire, motiv pentru care au apărut deja unele… zvonuri.

Și totul are legătură cu o eventuală ”mutare” în curtea ”adversarilor” media, respectiv Kanal D. Vulpița din Vaslui s-a întors acasă, e drept că fără Viorel, iar Kanal D a fost pe urmele ei, ceea ce a alimentat speculațiile conform cărora se pregătește un ”transfer” media.

Vulpița de la Vaslui s-a întors la Blăgești, acolo unde mama ei a așteptat-o cu ciorbă de pasăre și cu mici la grătar. „Sunt fericită că o văd pe mami, pe tata, pe fratimio, pe soră-mea. Avem corcoduși, vișini, mama face rost de cireșe. O să merg și la cosit!” a transmis Veronica, potrivit stirilekanald.ro. Potrivit aceleiași surse, Veronica Stegaru a intrat… cu sandalele cu toc prin grădina părinților. Dar Vulpița și-a luat papucii de casă pentru a se putea plimba cu bicicleta. „Gata, nu mai sunt doamnă de București!” a concluzionat Veronica Stegaru.

Vulpița din Vaslui, lovitură de imagine

Contestată de foarte mulți telespectatori și ”pârâtă” la CNA, cu tot cu ”Acces Direct”, Vulpița a reușit să se reinventeze după ce a trecut la capitolul ”muzică”, ceea ce a constituit, de altfel, o surpriză de proporții.

Inițial, împreună cu Axinte de la ”Vacanța Mare”, spre exemplu, Vulpița s-a ”scos” cu piesa ”Hai la București”, iar vizualizările pe YouTube au impresionante. Clipul a strâns, în doar 14 ore de la lansare, nu mai puțin de 826,421 vizualizări, așa că fanii Vulpiței au de ce să fie bucuroși.

E drept că Axinte este cel care a dat greutate melodiei, fiindcă Vulpița mai are mult până la statutul de cântăreață, însă apariția ei în videoclip – apare și Viorel, firește, fiind personaj în melodie – a jucat un rol care nu poate fi contestat. ”La vocea ei s-a lucrat cam cinci-șase ore. Ea, ca solistă… e foarte bună dansatoare. E prima piesă, nimeni nu s-a născut învățat”, a declarat Axinte.

Adauga un comentariu