Cancan

Vulpița și Viorel, „sechestrați” de Acces Direct?! Când nu filmează, sunt atent supravegheați

Publicat: 08 iul. 2020

Apar noi dedesubturi din „telenovela” cu Vulpița și Viorel de la Acces Direct. Deși pe TV sunt „vedetele” Antenei 1, se pare că viața lor nu ar fi tocmai ușoară de când au venit în Capitală. Cu toate acestea, Veronica și Viorel Stegaru ar fi mulțumiți de traiul pe care îl duc și, mai mult, sunt extrem de fericiți că pot apărea pe sticlă, chiar și în anumite condiții drastice.

Potrivit informațiilor oferite de surse D.A.S. categoria A, din apropierea emisiunii, Vulpița și Viorel ar avea clauze stricte în contractul de colaborare cu Antena 1. Astfel, odată cu prima lor apariție la Acces Direct, celor doi soți din Blăgești li s-ar fi impus anumite reguli pe care e musai să le respecte.

Vulpița și Viorel, supravegheați 24/24?!

Știm cu toții că un contract de colaborare cu o televiziune depinde de multe clauze, pe care ambele părți trebuie să le respecte. Pentru a se bucura în continuare de celebritate, cei doi soți din Blăgești s-au conformat cerințelor echipei Acces Direct.

Sursele noastre au obținut informații exclusive despre modul în care trăiesc Vulpița și Viorel, atunci când nu se află în platou. Astfel, potrivit spuselor acestora, cei doi sunt atent supravegheați de echipa Antenei 1, sunt sunați, li se fac vizite acasă și nu sunt lăsați deloc… de capul lor.

„Se cred vedete și sunt fericiți”

„Veronica și Viorel sunt de-a dreptul «sechestrați» de echipa Acces Direct. După ce s-au mutat împreună în apartamentul din București, ei au fost tot timpul supravegheați, 24/24, de către Acces. În weekenduri au mai mereu filmări, iar atunci când nu filmează, sunt verificați de reporteri. Reporterii vin la ei acasă, nu îi anunță, ca să vadă dacă respectă clauzele din contract. Atunci când nu pot ajunge la ei acasă, îi sună tot timpul, îi verifică.

Practic, ei nu au prieteni, nu au viață personală, nu pot face nimic în afara emisiunii. Și cumpărăturile le fac tot reporterii pentru ei, numai să nu iasă din casă.
Dar lor le convine, ei se cred vedete și sunt fericiți cu viața lor. Se cred importanți, iubiți de oameni, se cred persoane publice. Ceea ce nu văd este faptul că au renunțat la viața lor personală, la copil, pentru aparițiile astea la televizor care oricum se vor încheia, la un moment dat”, ne-au spus sursele noastre, în exclusivitate.

Adauga un comentariu