Cancan ultimă oră

Vulpița și Viorel Stegaru au divorțat. Unde locuiește Veronica după ce a revenit în România

Publicat: 15 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vulpița și Viorel Stegaru au divorțat. Unde locuiește Veronica după ce a revenit în România
Vulpița și Viorel Stegaru au divorțat. Unde locuiește Veronica după ce a revenit în România

Vulpița și Viorel Stegaru au divorțat. Povestea lor de dragoste, cu multe suișuri și coborâșuri, a ținut telespectatorii Acces Direct cu sufltul la gură multă vreme, însă după ce au dispărut din atenția publicului relația dintre Viorel și Veronica s-a destrămat, chiar dacă au devenit părinți pentru a doua oară.

Vestea că Vulpița și Viorel Stegaru au divorțat i-a luat prin surprindere pe fanii lor, care nu se așteptau la un asemenea deznodământ, chiar dacă, după ce a devenit mamă pentru a doua treia oară, ea și-a părăsit partenerul și chiar s-a angrenat într-o nouă relație. Acum este oficial, cei doi nu mai formează o familie nici în acte.

Vulpița și Viorel Stegaru au divorțat

După ce au dispărut de la Acces Direct, viața Vulpiței și a lui Viorel s-a schimbat total, cei doi soți ajungând să trăiască din nou în sărăcie, în Blăgești, comuna de baștină. De la viața glamuroasă de care au avut parte la pauperitatea de acasă a fost diferență mare, și se pare că asta a dus, cumva și la destrămarea relației dintre ei. În cadrul emisiunii, Vulpița și Viorel au avut parte de schimbări de look, de vacanțe împreună, de colaborări cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai țării, dar, odată visul frumos încheiatm au dat din nou piept cu realitatea crudă.

Relația lor a avut de suferit și, chiar dacă au devenit părinți din nou, asta nu a împiedicat despărțirea. Viorica a plecat de acasă, apoi s-a angrenat într-o nouă relație și ulterior, după ce s-a despărțit de iubit, a plecat din țară, așadar divorțul a fost iminent. Recent, Vulpița a dezvăluit că ea și Viorel au divorțat odicial.

„Nu mai, am divorțat”, a dezvăluit Vulpița, confirmând despărțirea de tatăl copiilor ei.

Chiar dacă, anul trecut, cei doi s-au împăcat și ea a anunțat că vor deveni părinți pentru a treia oară, căsnicia lor s-a încheiat. Odată cu revenirea de la Acces Direct, fără locuri de muncă și alte mijloace de subzistență, viața lor a devenit complicată.

Viorel a acuzat-o pe Vulpița că nu-i pasă de copii

Anul trecut, în iulie, Vulpița anunța că urmează să nască pentru a treia oară, veste care i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului, mai ales că relația lor era una cu suișuri și coborâșuri în ultima vreme. Viorica locuia alături de soțul ei și părinții acestuia, iar atmosfera nu era una dintre cele mai plăcute. Asta nu a ajutat însă la împăcare, în cele din urmă relația lor luând sfârșit. Între timp, Vulpița și-a făcut o nouă relație, care nu a mers, ea despărțindu-se de iubit la finele anului trecut, iar apoi a plecat din țară, în timp ce copiii au rămas în grija lui Viorel și a părinților săi.

De ceva timp, Vulpița s-a întors în țară, iar acum locuiește la părinții ei. Între timp, s-a finalizat și divorțul celor doi soți. Viorel și-a arătat în mod public indignarea, dezvăluind că Viorica nu s-a mai interesat de cei trei copii ai lor de când a plecat din țară.

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui! Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie!”, a scris Viorel Stegaru pe Instagram, în urmă cu câteva luni.

Adauga un comentariu