Cancan

Vulpița, “terorizată” la Blăgești de admiratori dubioși. “Sunt obsedați de…”

Publicat: 22 iul. 2020
Veronica și Viorel Stegaru

Telenovela dintre Vulpița și Viorel de la Acces Direct continuă! Chiar când telespectatorii erau intrigați de plecarea Veronicăi din Antena 1, hop, a apărut din nou! Dar oare ce a făcut Vulpița la Blăgești, în toată perioada în care nu a mai fost celebră? CANCAN.RO a aflat că soția lui Viorel nu ar fi dus-o prea bine și a ajuns, din nou, în gura sătenilor din Vaslui.

CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații exclusive despre Vulpița de la Acces Direct. După ce i-a spus „Adio” lui Viorel chiar în platoul Antenei 1, Veronica și-a făcut bagajele și s-a reîntors la Blăgești, în casa părintească. Nu ar fi avut parte de prea multă liniște, căci au și început problemele.

Aparițiile la TV ale Vulpiței i-au adus numeroși… admiratori, care au bătut drum lung pentru a ajunge în Blăgești și pentru a o cunoaște. Nimic ciudat până acum, nu? Doar că bărbații care veneau la poarta Vulpiței de la Acces Direct nu păreau înarmați chiar cu cele mai bune intenții, așa că soția lui Viorel ar fi trecut printr-un adevărat coșmar, care ar fi marcat-o psihic.

Proaspăt reîntoarsă în București, Vulpița i-a mărturisit Mirelei Vaida că s-a temut atât pentru ea, cât și pentru sora ei, atunci când a văzut că mai mulți bărbați îi dau târcoale.

Vulpița de la Acces Direct, din nou în gura satului: „A adus numai blesteme”

Localnicii din Blăgești au fost și ei terorizați, la rândul lor, de bărbații care au venit de atâtea ori să o caute pe Vulpița. Una dintre vecinele Veronicăi Stegaru a făcut declarații exclusive pentru CANCAN.RO și a mărturisit că situația a fost una cum nu se poate mai neplăcută, mai ales din cauza faptului că bărbații care o căutau pe Veronica erau violenți verbal și, dacă nu li se ofereau informații, vorbeau extrem de urât.

„Este adevărat. Veronica a venit acasă fără Viorel, s-a dus acasă la ea, unde stau părinții, dar și frații. Mama ei este cea care a fost extrem de bucuroasă să o vadă, să vadă curtea din nou plină. Taică-su a fost la un pas să o bată și i-a spus că este mai bine să se întoarcă în București.
Ce să se audă… de când s-a întors acasă, nu mai avem liniște.

Toată ziua, dar mai ales noaptea, vin numeroși bărbați care întreabă lumea de ea, se duc la ea la poartă, spun că vor să o vadă și ei pe cea care e vedetă la Antena 1, la Acces Direct.
Unii ne spun vorbe urâte dacă nu le arătăm unde este casa Veronicăi, ne înjură. Veronica a adus numai blesteme aici, de când s-a întors”, a spus vecina Vulpiței de la Acces Direct, pentru CANCAN.RO.

mai multe AICI

Adauga un comentariu