National

Waze a lansat o nouă funcție, cerută de toți șoferii! Dispozitivele care o pot accesa

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Waze a lansat o nouă funcție cerută de toți șoferii Dispozitivele care o pot accesa
Waze a lansat o nouă funcție, cerută de toți șoferii! Dispozitivele care o pot accesa

Waze, aplicația de navigație folosită de foarte mulți șoferi din toată lumea, a început să trimită notificări de avertizare cerute, de-a lungul timpului, de majoritatea utilizatorilor.

Funcția nouă, anunțată în luna aprilie, este acum disponibilă pentru utilizatorii de dispozitive Android, iPhone, Android Auto și CarPlay.

Waze a lansat o nouă funcție, cerută de toți șoferii!

Waze este o aplicație de navigație care se bazează pe contribuțiile utilizatorilor pentru a raporta pericolele de pe drum, cum ar fi gropile, semafoarele defecte, accidentele, benzile blocate și vehiculele oprite pe marginea drumului. Aceste raportări sunt folosite pentru a genera alerte pentru alți utilizatori care se apropie de locațiile marcate.

Pe lângă raportările utilizatorilor, editorii de hărți din cadrul Waze adaugă avertizări specifice, cum ar fi trecerile la nivel cu calea ferată și, mai nou, limitatoarele de viteză.

Noile notificări pentru limitatoarele de viteză au fost implementate recent, dar nu sunt încă disponibile pentru toate limitatoarele de pe drumuri. Cu toate acestea, pe măsură ce utilizatorii marchează aceste limitatoare în aplicație, acoperirea se va extinde.

Alerta oferă șoferilor timp suplimentar pentru a încetini

Notificările pentru limitatoarele de viteză sunt o actualizare mult așteptată, solicitată de utilizatori de ani de zile. Waze a promis introducerea acestor alerte acum câțiva ani, dar lansarea a fost întârziată. În luna aprilie, compania a confirmat că va începe implementarea globală a avertizărilor pentru limitatoarele de viteză, promițând să le facă disponibile până la sfârșitul aceleiași luni.

Limitatoarele de viteză sunt esențiale pentru a face drumul mai previzibil și pentru a îmbunătăți siguranța rutieră. Alerta oferă șoferilor timp suplimentar pentru a încetini, reducând riscul de frânare bruscă și prevenind deteriorarea vehiculului.

Pe lângă notificările pentru limitatoarele de viteză, Waze a introdus și avertizări pentru curbe periculoase și informații despre punctele de taxare. Acestea fac parte dintr-o actualizare mai mare, anunțată luna trecută, care include îmbunătățiri ale navigației în sensurile giratorii și asistență pentru utilizarea corectă a benzii conform traseului ales.

Adauga un comentariu